CONSUM VOPSEA POLIURETANICA LEMN METAL ZIDARIE “EMEX”

Vopsea poliuretanica metal piscina lemn “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea poliuretanica metal/ beton “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Emailul Poliuretanic Bicomponent “Emex” este utilizat pentru protectia de diverse suporturi: metal, lemn, fibra de sticla, beton sau zidarie.
Aceasta vopsea poliuretanica se remarca prin aderenta deosebita, rezistenta mare si stabilitate la apa sau intemperii, in medii agresive, atat chimic (acide sau alcaline), cat si mecanic (uzura sau abraziune), variatii mari de temperatura, socuri termice sau temperaturi extreme, pozitive sau negative, s.a.
Cu toate ca are o rezistenta ridicata la actiunea apei, pentru piscine, stranduri sau bazine din beton, se recomanda folosirea unei vopsele dedicate, si anume Vopseaua Poliuretanica pentru Piscina “Emex Pool” care impreuna cu Grundul de Amorsare Epoxidic “Emex”, realizeaza pelicule superioare, cu durata indelungata de viata.
Este folosita cu rezultate excelente pe toate suprafetele ce necesita o protectie superioara fata de diversi factori agresivi, indiferent de natura lor, de la uzura pana la expunere in medii agresive chimic, intemperii, imersare indelungata, variatii de temperatura sau cicluri de inghet/ dezghet.
In cazul suprafetelor metalice, se va face grunduirea cu Grund Epoxidic Anticoroziv “Emex”, sau Grund Poliuretanic Anticoroziv “Emex”, pentru o protectie superioara.
Ca mijloc alternativ, pentru suprafetele contaminate de coroziune, se poate utiliza Convertor de Rugina “Emex Oxifer”, care inactiveaza in totalitate rugina, prin fenomenul de chelare, o fixeaza si previne reaparitia acesteia.
Pentru suprafetele din beton, sau alte materiale minerale, se recomanda slefuirea mecanica si acoperirea cu Grund Epoxidic de Amorsare “Emex” sau cu Grund de Impregnare Poliuretanic “Emex”, pentru compatibilizarea produsului cu suportul, si asigurarea aderentei.
Vopseaua poliuretanica poate fi colorata in orice nuanta a cartelei RAL, insa doar industrial.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Email poliesteric de metal “Emex Estada”
Vopsea epoxidica metal “Emex Esine”
Vopsea poliuretanica piscina “Emex Pool“
Vopsea poliuretanica ambarcatiuni “Emex”
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Solicita Informatii