CONSUM EMAIL EPOXIDIC GRESIE SI FAIANTA “EMEX QSF-3E”

Sistem epoxidic emulsionat pentru placi ceramice

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Email epoxidic pentru placi ceramice

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Email Epoxidic pentru Gresie si Faianta “Emex QSF-3E” - sistem bicomponent, fabricat ca solutie moderna de acoperire, de generatie noua, pe baza de rasina epoxidica solubila in apa, pigmenti si aditivi, cu aderenta foarte buna la suporturi realizate din placi ceramice, fara a se limita la acestea.
Este de mentionat faptul ca produsul are aderenta perfecta direct pe placile ceramice, fara grunduire prealabila. Este suficienta o usoara matuire, cu panza abraziva de 160 - 200.
Este destinat pentru suprafete aflate la interior, iar utilizarea este usor de tolerat, in conditiile in care remarcam ca nu se elimina mirosuri.
Sistemul se remarca prin caracteristici de pelicula de inalta performanta, cum ar fi: aderenta exceptionala la suporturi corect pregatite, rezistenta mare la umiditate chiar in exces, la medii chimic agresive, socuri mecanice, uzura, etc.
Este utilizat in special pentru reconditionarea placilor ceramice din gresie si faianta, dar se poate utiliza cu rezultate excelente pentru realizarea de top-coat-uri decorative superioare, cu caracteristici de protectie, pentru suprafete din metal, lemn, fibra de sticla, beton, rigips sau gleturi de ipsos, etc.
Este recomandat sa fie utilizat de personal specializat in aplicarea de produse bicomponente.
In mod similar Emailului Epoxidic Bicomponent Emulsionat “Emex WD-E”, fata de care difera in special prin aderenta avansata la suprafete ceramice sau lucioase, celelealte performante fiind cel putin similare, se poate utiliza, cu foarte bune rezultate, pe toate suprafetele ce necesita o protectie superioara fata de factori agresivi, mecanici, cum ar fi frecare si uzura, dar si chimici ca expunere la agresiuni chimice, prezenta hidrocarburilor sau a altor compusi chimici.
Se poate aplica si in spatii de expunere, show-room-uri, sau de productie, atat pentru rezistenta cat si pentru aspectul decorativ.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Email epoxidic hidrosolubil “Emex WD-E”
Vopsea epoxy baza apa “Emex Deck”
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Vopsea poliuretanica metal/ beton “Emex”
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Amorsa epoxidica baza apa “Emex”
Solicita Informatii