CONSUM EMAIL TIP AUTO PENTRU UTILAJE “EMEX”

INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, aparute in timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Email pentru utilaje tip auto “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Emailul Tip Auto pentru Utilaje “Emex” este destinat utilizarii profesionale ca strat final in sisteme de protectie si finisare a utilajelor ca: autocamioane, macarale, poduri, stivuitoare, elemente de caroserie si piese auto, etc.
Desi, in principal, este formulat pentru aplicarea pe metal, acesta poate fi folosit cu succes pentru diverse alte suporturi, care necesita atat un grad ridicat de protectie, cat si o finisare superioara, de durata.
Pentru pregatirea corespunzatoare a suprafetelor metalice se recomanda sablarea suportului, sau curatarea cu solutii chimice speciale ori mecanica, si grunduirea prealabila cu Grund Anticoroziv pentru Utilaje “Emex”.
Produsul este recomandat pentru: macarale, poduri, stivuitoare, autocamioane sau elemente inferioare de caroserie auto sau utilaje, suprafete din otel, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, orice alte suprafete metalice ce necesita o protectie decorativa superioara.
Desi este formulat pentru aplicarea, in principal, pe suporturi metalice, se poate utiliza si pe alte materiale, ca: suprafete din beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante, dar si pentru suprafete din lemn, mdf, osb, placi din lemn, lambriuri, sageac-uri, pervazuri, panouri, grinzi, placaj, panel, etc.
Diluarea Emailului Tip Auto “Emex”, si curatea sculelor se vor face cu Diluant pentru Vopsele Auto “Emex”.

  • Este recomandat pentru protejarea elementelor de constructii supraterane.
  • Nu se recomanda pentru tabla zincata noua, cupru sau inox.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]

Cautari similare
Vopsea poliuretanica piscina si metal “Emex”
Vopsea cauciucata metal/ beton “Emex”
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Vopsea pentru metal “Lovitura de Ciocan”
Vopsea metalizata aurie fier forjat
Email poliesteric de metal “Emex Estada”
Solicita Informatii