CONSUM EMAIL TIP AUTO PENTRU UTILAJE “EMEX”

Vopsea tip auto pentru utilaje “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Email pentru utilaje tip auto “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Email Tip Auto pentru Utilaje “Emex” - este un produs monocomponent, de folosire doar profesionala, cu uscare la aer, pe baza de rasini alchidice slabe si rasini melaminice, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici.
Este destinat utilizarii profesionale ca strat final in sisteme de protectie si finisare a utilajelor ca: autocamioane, macarale, poduri, stivuitoare, elemente de caroserie si piese auto, etc.
Formularea acestuia aduce caracteristici superioare de pelicula, reprezentate prin aderenta foarte buna la suporturi metalice, cum ar fi caroserii sau componente pentru utilaje, rezistenta la coroziune sau intemperii si alti factori de mediu, stabilitate a culorii, duritate si durabilitate, dar si un timp foarte scurt de uscare.
Desi este utilizat prioritar la protejarea primara a suprafetelor metalice ale caroseriilor auto sau subansamblelor de utilaje, poate fi folosit pe orice suprafata metalica, in conditii de corecta pregatire a acestora, atat pentru un grad ridicat de protectie, cat si pentru o finisare superioara, de durata. Fara a se limita la suporturile metalice, poate fi utilizat si pe suprafete din lemn, sau chiar minerale.
Pentru pregatirea corespunzatoare a suprafetelor metalice se recomanda sablarea suportului, sau curatarea cu solutii chimice speciale ori mecanica, si grunduirea prealabila cu Grund Anticoroziv pentru Utilaje “Emex”. Alternativ, se poate folosi Convertor de Rugina “Emex Oxifer”, un produs de mare eficacitate, de generatie noua, care va inactiva si fixa rugina pe suportul metalic, inhiband totodata reaparitia acesteia.
Este recomandat pentru protejarea elementelor de constructii supraterane.
Nu se recomanda pentru tabla zincata noua, cupru sau inox
Acest tip de vopsea poate fi colorata in orice nuanta a cartelei RAL.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea poliuretanica metal/ beton “Emex”
Vopsea cauciucata metal/ beton “Emex”
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Vopsea pentru metal “Hammerschlag”
Vopsea metalizata aurie fier forjat
Email poliesteric de metal “Emex Estada”
Solicita Informatii