CONSUM EMAIL TIP AUTO PENTRU UTILAJE “EMEX”

Vopsea tip auto pentru utilaje “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Email pentru utilaje tip auto “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Emailul Tip Auto pentru Utilaje “Emex” este un produs monocomponent, profesional, cu uscare la aer, pe baza de rasini alchidice slabe si rasini melaminice, pigmenti, aditivi si solventi organici.
Formularea acestuia aduce caracteristici superioare de pelicula, reprezentate prin aderenta foarte buna la suporturi metalice (caroserii sau componente pentru utilaje), rezistenta la coroziune sau intemperii si alti factori de mediu, stabilitate a culorii, duritate si durabilitate, dar si un timp foarte scurt de uscare.
Este destinat utilizarii profesionale ca strat final in sisteme de protectie si finisare a utilajelor ca: macarale, poduri, stivuitoare, autocamioane sau elemente inferioare de caroserie auto sau utilaje, suprafete din otel, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, sau suprafete metalice ce necesita o protectie superioara.
Mai poate fi folosit cu succes pentru diverse alte suporturi, care necesita atat un grad ridicat de protectie, cat si o finisare superioara, de durata.
Pentru pregatirea corespunzatoare a suprafetelor metalice se recomanda sablarea suportului, sau curatarea cu solutii chimice speciale ori mecanica, si grunduirea prealabila cu Grund Anticoroziv pentru Utilaje “Emex”.
Desi este formulat pentru aplicarea, in principal, pe suporturi metalice, se poate utiliza si pe alte materiale, ca: suprafete din beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante, dar si pentru suprafete din lemn, mdf, osb, placi din lemn, lambriuri, sageac-uri, pervazuri, panouri, grinzi, placaj, panel, etc.
Acest tip de vopsea poate fi colorata in orice nuanta a cartelei RAL.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea poliuretanica metal/ beton “Emex”
Vopsea cauciucata metal/ beton “Emex”
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Vopsea pentru metal “Lovitura de Ciocan”
Vopsea metalizata aurie fier forjat
Email poliesteric de metal “Emex Estada”
Solicita Informatii