CONSUM VOPSEA TERMOREZISTENTA “EMEX TRS 700”

Vopsea termorezistenta siliconica “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea siliconica temperaturi inalte

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Rezistenta superioara fata de expunerea la temperaturi ridicate, de pana la 700°C, face ca produsul Vopsea Termorezistenta Siliconica “Emex TRS 700”, destinat aplicarii strict profesionale, pentru protectia si decorarea elementelor din metal, supuse continuu sau temporar la temperaturi inalte, sa asigure cele mai bune rezultate.
Se recomanda in mod special pentru vopsirea elementelor de evacuare a gazelor: conducte de esapare, tobe de esapament la autoturisme, cuptoare industriale, sisteme si instalatii de evacuare a fumului si a gazelor fierbinti, s.a.
Inainte de aplicare, este necesara efectuarea unei corecte pregatiri a suprafetei. Astfel:

  • Suprafetele metalice noi vor fi degresate cu atentie si uscate.
  • Pentru suprafetele vechi se are in vedere, in primul rand, indepartarea urmelor de rugina, de profunzime sau de suprafata, prin folosirea Solutiei de Fosfatare Anti-Rugina “Emex Rust Stop”, urmata de uscare.
  • De asemeni, este necesara sablarea suprafetei, pentru eliminarea oricaror urme ale altor protectii. Vopseaua termorezistenta nu se aplica peste straturi anterioare, indiferent de starea acestora. In cazul in care aceasta operatie nu este posibila, totusi straturile anterioare vor fi inlaturate, in totalitate, prin folosirea unui decapant, ca Pasta pentru Decapare “Emex CM Cleaner”, sau Pasta Decapanta “Emex PC ECO”, ori sfefuire mecanica.
  • Este obligatorie curatarea pana la luciu metalic. In caz contrar, vopsirea nu se poate efectua.

Nu se foloseste pe alte suprafete inafara celor metalice, si nici pe suporturi ce nu vor realiza
temperatura specificata de minim 230°C, necesara uscarii.

Aceasta vopsea rezistenta la temperatura este printre putinele produse, pentru care aplicarea prealabila a unui grund anticoroziv este doar optionala, iar pentru temperaturi de peste 400°C nu este recomandata. Pelicula obtinuta dupa uscarea, ce are loc doar in prezenta temperaturilor ridicate, in general chiar la darea in exploatare, asigura si singura, o protectie anticoroziva, in cele mai multe cazuri fiind suficienta. Desigur rezultatele finale sunt cu certitudine superioare, in cazul aplicarii grundului, atunci cand acesta este necesar sau recomandat.

Este interzisa folosirea oricarei substante chimice, compus chimic, sau produs, chiar similar, ce ar putea veni in contact cu aceasta vopsea, fara recomandarea producatorului.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea poliuretanica metal/ beton “Emex”
Vopsea pentru metal “Lovitura de Ciocan”
Vopsea cauciucata metal/ beton “Emex”
Vopsea metalizata aurie fier forjat
Vopsea epoxidica metal “Emex Esine”
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Solicita Informatii