CONSUM VOPSEA TERMOREZISTENTA “EMEX TRS 700”

Vopsea termorezistenta siliconica “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea siliconica temperaturi inalte

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Produsul Vopsea Termorezistenta “Emex TRS 700” - fabricat pe baza de rasini siliconice termorezistente, este un produs monocomponent, de utilizare profesionala, cu uscare la aer, dar numai sub actiunea unei temperaturi de minim 230°C, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici. Este o vopsea cu caracteristici avansate de pelicula si rezistenta, in conditii speciale, de expunere la temperaturi ridicate, atat intermitent cat si continuu.
Dupa aplicarea pe elementele metalice, exploatate la temperaturi mari, aceasta vopsea termorezistenta se usuca sub actiunea caldurii, realizand atat o aderenta excelenta, cat si parametri superiori de rezistenta, astfel:
- la max. 700°C - pentru argintiu, sau
- la max. 400°C - pentru negru.
Rezistenta superioara fata de expunerea la temperaturi ridicate, de pana la 700°C, face ca Vopseaua Termorezistenta Siliconica “Emex TRS 700”, sa asigure cele mai bune rezultate, pentru protectia si decorarea elementelor din metal, supuse continuu sau temporar la temperaturi inalte.
Se recomanda in mod special pentru vopsirea elementelor de evacuare a gazelor: conducte de esapare, tobe de esapament la autoturisme, cuptoare industriale, sisteme si instalatii de evacuare a fumului si a gazelor fierbinti, s.a.
Nu se foloseste pe alte suprafete inafara celor metalice, si nici pe suporturi ce nu vor realiza temperatura specificata de minim 230°C, necesara uscarii.
Aceasta vopsea rezistenta la temperatura este printre putinele produse, pentru care aplicarea prealabila a unui grund anticoroziv este doar optionala, iar pentru temperaturi de peste 400°C nu este recomandata. Pelicula obtinuta dupa uscarea, ce are loc doar in prezenta temperaturilor ridicate, in general chiar la darea in exploatare, asigura si singura, o protectie anticoroziva, in cele mai multe cazuri fiind suficienta.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea poliuretanica metal/ beton “Emex”
Vopsea pentru metal “Hammerschlag”
Vopsea cauciucata metal/ beton “Emex”
Vopsea metalizata aurie fier forjat
Vopsea epoxidica metal “Emex Esine”
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Solicita Informatii