EMAIL TIP AUTO PENTRU UTILAJE “EMEX”

Vopsea tip auto pentru utilaje “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Email pentru utilaje tip auto “Emex”

Categorii: Vopsele Industriale
Pret: 224.16Ron/ Bidon 5 Kg
Pretul include TVA
Preturi pentru culorile standard, din lista. Culori RAL se produc doar pe comanda, in max. 3 zile de la lansarea comenzii ferme. Pretul acestora va diferi, in functie de nuanta.
-->
Vezi cos
5.00 /5

22

Email Tip Auto pentru Utilaje “Emex” - este un produs de folosire profesionala, monocomponent, cu uscare la aer, pe baza de rasini alchidice slabe si rasini melaminice, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici.
Formularea acestuia aduce caracteristici superioare de pelicula, reprezentate prin aderenta foarte buna la suporturi metalice, cum ar fi caroserii sau componente pentru utilaje, rezistenta la coroziune sau intemperii si alti factori de mediu, stabilitate a culorii, duritate si durabilitate, dar si un timp foarte scurt de uscare.
Desi este destinat folosirii la protejarea primara a suprafetelor metalice ale caroseriilor auto sau subansamblelor de utilaje, poate fi folosit pe orice suprafata metalica, in conditii de corecta pregatire a acestora. Fara a se limita la suporturile metalice, poate fi utilizat si pe suprafete din lemn, sau chiar minerale.

Acest tip de vopsea poate fi colorata in orice nuanta a cartelei RAL.

Caracteristici principale:

 • Aderenta mare la suport grunduit;
 • Putere ridicata de acoperire;
 • Aplicare facila;
 • Etalare superioara;
 • Timp scurt de uscare;
 • Durabilitate mare;
 • Luciu superior;
 • Rezistenta mare la factori de mediu;
 • Stabilitate a culorii;
 • Rezistenta la imbatranire;
 • Rezistenta buna la umiditate;
 • Bune proprietati mecanice.

Emailul Tip Auto pentru Utilaje “Emex” este destinat utilizarii profesionale ca strat final in sisteme de protectie si finisare a utilajelor ca: autocamioane, macarale, poduri, stivuitoare, elemente de caroserie si piese auto, etc.
Desi, in principal, este formulat pentru aplicarea pe metal, acesta poate fi folosit cu succes pentru diverse alte suporturi, care necesita atat un grad ridicat de protectie, cat si o finisare superioara, de durata.
Pentru pregatirea corespunzatoare a suprafetelor metalice se recomanda sablarea suportului, sau curatarea cu solutii chimice speciale ori mecanica, si grunduirea prealabila cu Grund Anticoroziv pentru Utilaje “Emex”. Alternativ, se poate folosi Convertor de Rugina “Emex Oxifer”, un produs de mare eficacitate, de generatie noua, care va inactiva si fixa rugina pe suportul metalic, inhiband totodata reaparitia acesteia.
Produsul este recomandat pentru: macarale, poduri, stivuitoare, autocamioane sau elemente inferioare de caroserie auto sau utilaje, suprafete din otel, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, orice alte suprafete metalice ce necesita o protectie decorativa superioara.
Desi este formulat pentru aplicarea, in principal, pe suporturi metalice, se poate utiliza si pe alte materiale, ca: suprafete din beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante, dar si pentru suprafete din lemn, mdf, osb, placi din lemn, lambriuri, sageac-uri, pervazuri, panouri, grinzi, placaj, panel, etc.
Diluarea Emailului Tip Auto “Emex”, si curatea sculelor se vor face cu Diluant pentru Vopsele Auto “Emex”.

 • Este recomandat pentru protejarea elementelor de constructii supraterane.
 • Nu se recomanda pentru tabla zincata noua, cupru sau inox.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, fara depuneri
Densitategr/cmc1,05 ± 0,05
Putere de acoperireNr. straturi1 - 2
Timp de scurgere, Ø4Sec.50 - 80
Consum specificg/mp/strat110 - 120
Pelicula
AspectContinua, lucioasa
Timp mediu de uscareminute30
Uscare in profunzimeore6
Rezistenta la apa24 orebuna, fara modificari
Rezistenta la UV30 orefara modificari cromatice
Cautari similare
Vopsea poliuretanica metal/ beton “Emex”
Vopsea cauciucata metal/ beton “Emex”
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Vopsea pentru metal “Hammerschlag”
Vopsea metalizata aurie fier forjat
Email poliesteric de metal “Emex Estada”
Solicita Informatii