VOPSEA CLORCAUCIUC PENTRU METAL SI BETON “EMEX”

Vopsea clorcauciuc pentru beton metal marcaj

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Vopsea cauciucata metal/ beton “Emex”

Categorii: Vopsele Industriale
Pret: 193.78Ron/ Bidon 4 Kg
Pretul include TVA
Preturi pentru culorile standard, din lista. Culori RAL se produc doar pe comanda, in max. 3 zile de la lansarea comenzii ferme. Pretul acestora va diferi, in functie de nuanta.
-->
Vezi cos
5.00 /5

25

Email Clorcauciuc “Emex” - un produs monocomponent, profesional, pe baza de emulsii de cauciuc clorurat (tip Clortex, Pergut, Alopren sau similare) in solvent, pigmenti, aditivi, plastifianti si solventi specifici. Este foarte rezistent atat la apa, intemperii sau umiditate excesiva, cat si la agenti corozivi, hidrocarburi sau la uzura.

Desi performantele pentru aceasta vopsea cauciucata sunt foarte ridicate, in functie de aplicabilitate, produsul, cu mare versatilitate, are mai multe destinatii, iar formularea va urmari trasarea caracteristicilor necesare fiecarui tip in parte, determinand astfel formularea finala, adecvata suportului:

Cu toate ca poate fi utilizata si pentru suprafete imersate, ca vopsea pentru piscina, acest lucru nu este totusi indicat. Se recomanda utilizarea unei vopsele dedicate, cu rezistenta mare atat la imersia permanenta, cat si la agenti specifici de curatare (cu pH normal), cum ar fi Vopseaua Clorcauciuc de Piscina “Emex Swim”

Produsul se fabrica in orice nuanta din cartela RAL de culori, la comanda.

Caracteristici principale:

 • Aplicare usoara;
 • Aderenta mare la suport grunduit;
 • Etalare de exceptie;
 • Flexibilitate mare;
 • Durabilitate indelungata;
 • Impermeabilizant pentru beton;
 • Rezistenta mecanica superioara;
 • Rezistenta la factori de mediu;
 • Rezistenta la uzura;
 • Putere mare de acoperire;
 • Rezistenta la agenti chimici comuni.

Produsul Email Clorcauciuc “Emex” este destinat utilizarii profesionale pentru protejarea si decorarea suprafetelor din metal, lemn, beton, zidarie sau similare, noi, sau care au mai fost vopsite cu alte produse peliculogene compatibile, atat in conditii de interior, cat si in conditii de exterior. Are o rezistenta mare la actiunea apei, fapt ce o recomanda pentru folosirea in zone de expunere la umiditate mare, intemperii sau chiar apa.
Emailul (vopseaua) clorcauciuc este folosit cu rezultate foarte bune pe beton, metal sau suprafete ce necesita o protectie intensa fata de factori diversi, de la intemperii pana la expunere in medii chimic agresive, trafic, sau uzura.
Produsul are o aplicabilitate extinsa si se poate folosi pentru suporturi diverse, din care enumeram:

Pentru pregatirea suprafetei se recomanda efectuarea unor operatiuni minim necesare, cum ar fi:
- sablarea sau curatarea mecanica a suprafetei pentru eliminarea in totalitate a acoperirilor anterioare;
- indepartarea oricaror urme de contaminanti;
- efectuarea de teste de compatibilitate, in cazul in care exista o protectie anterioara in stare foarte buna. Numai dupa acestea se poate continua cu celelalte operatiuni.
- Inaintea vopsirii suprafetelor din metal se va proceda la inlaturarea ruginii sau tunderului existent, prin folosirea unei solutii de fosfatare, ca de exemplu Solutia de Fosfatare Antirugina “Emex Rust Stop”, urmata de grunduirea cu Grund Anticoroziv Clorcauciuc “Emex”. Este de mentionat faptul ca neutralizarea statului de rugina se poate face prin utilizarea Convertorului de Rugina “Emex Oxifer”, care inactiveaza in totalitate rugina, printr-un proces de chelare, o fixeaza si previne reaparitia acesteia, eliminand totodata si necesitatea folosirii unui grund anticoroziv.
In cazul suprafetelor din beton, se va folosi ca strat primar Grundul de Amorsare Clorcauciuc “Emex”, datorita compatibilitatii ridicate atat cu vopseaua, cat si cu suprafata cimentica.

Aceasta vopsea cauciucata de metal sau beton se poate aplica atat conventional, prin pensulare, sau roluire, cat si prin pulverizare cu aer sau airless. Diluarea se va face cu Diluant pentru Vopsea Clorcauciuc “Emex”.

 • Este recomandata atat pentru protejarea elementelor de constructii supraterane.
 • Nu se recomanda pentru tabla zincata noua, cupru sau inox.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, fara depuneri
Densitategr/cmc1,10 ± 0,05
Putere de acoperireNr. straturi1 - 2
Timp de scurgere, Ø4Sec.50 - 80
Consum specificg/mp/strat110 - 140
Pelicula
AspectContinua, lucioasa
Timp mediu de uscareore1
Uscare in profunzimeore3
Rezistenta la apa24 orebuna, fara modificari
Rezistenta la UV30 orefara modificari cromatice
Cautari similare
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Vopsea poliuretanica metal/ beton “Emex”
Email pentru utilaje tip auto “Emex”
Vopsea metalizata aurie fier forjat
Email poliesteric de metal “Emex Estada”
Email epoxidic pentru placi ceramice
Solicita Informatii