CONSUM VOPSEA INTERMEDIARA EPOXIDICA “EMEX SPARK”

Vopsea intermediara epoxidica “Emex Spark”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea epoxy cu micaceu “Emex Spark”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Intermediara Epoxy-Poliamidica Anticoroziva cu Micaceu “Emex Spark” - un produs bicomponent de utilizare strict profesionala, pe baza de rasina epoxidica solventata, cu continut ridicat de agenti anticorozivi ca fosfat de zinc, armat suplimentar cu oxizi de fier tip Micaceu. Este utilizata ca strat intermediar, ce asigura legatura intre stratul de grund epoxidic si stratul final de email, permitand obtinerea unui sistem final de vopsire cu o grosime de strat mare, cu proprietati si rezistente deosebite.
Aceasta vopsea are insemnate caracteristici particulare de inalta performanta, din care putem enumera: poate fi folosita si ca strat primar peste otel, poate fi reacoperita cu email epoxidic sau poliuretanic, prezinta rezistente deosebite la apa rece, sau apa calda pana la maxim 80°C, este recomandata in sisteme epoxidice si in climat tropical umed TH, acopera alte produse epoxidice ca: grund epoxidic sau grund epoxy-poliamidic cu zinc “Emex PZ-302”, prezinta rezistenta excelenta la intemperii, umiditate, mediu marin si medii industriale agresive, medii slab acide, medii alcaline, produse petroliere ca benzina sau motorina, ori hidrocarburi alifatice sau aromatice, rezistenta la coroziune, pana la clasa de corozivitate C5 M si C5 I.
Aplicarea Vopselei Epoxidice Intermediare cu Micaceu se face fie pe suport grunduit, pe suprafete ce au fost in prelabil pregatite, dar si ca strat primar peste otel, cu obligativitatea pregatirii suprafetei prin sablare, sau mijloace alternative, pana la realizarea luciului metalic.
Aplicarea se poate face atat prin metode conventionale ca pensulare sau roluire, cat si prin pulverizare airless, airmix sau pneumatica. Pulverizarea cu aer, la presiune mica, nu este recomandata. Vascozitatea de aplicare se corecteaza cu Solvent Vopsele Epoxidice “Emex”, in procent de max. 5%.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Grund anticoroziv poliesteric “Emex”
Vopsea poliuretanica metal/ beton “Emex”
Email epoxidic hidrosolubil “Emex WD-E”
Grund anticoroziv bicomponent “Emex”
Grund cu zinc epoxy-poliamidic
Solicita Informatii