VOPSEA ACRILICA 3 IN 1 “EMEX AEGIS G3”

Vopsea anticoroziva 3 in 1 “Emex Aegis G3”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Vopsea anticoroziva 3 in 1

Categorii: Vopsele Industriale
Pret: 302.23Ron/ Bidon 5 Kg
Pretul include TVA
Preturi pentru culorile standard, din lista. Culori RAL se produc doar pe comanda, in max. 3 zile de la lansarea comenzii ferme. Pretul acestora va diferi, in functie de nuanta.
-->
Vezi cos
5.00 /5

16

Vopsea Acrilica 3 in 1 peste Metal cu Rugina “Emex Aegis G3” - un produs novator, monocomponent, de noua generatie, ce asigura standarde ridicate de calitate care, spre deosebire de produsele aparent similare, este fabricat pe baza de rasini acrilice termoplastice in solvent, cu aderenta ridicata si rezistenta foarte mare la actiunea factorilor agresivi sau generatori de coroziune. Nu se limiteaza doar la folosirea de pigmenti anticorozivi, cum ar fi fosfatul de zinc, ci contine si inhibitori de coroziune, aditivi, plastifianti si solventi specifici, utilizat pentru pentru vopsiri speciale a suprafetelor din metal, chiar afectate de rugina de suprafata, fara necesitatea aplicarii de grund, sau o pregatire premergatoare speciala, cum ar fi sablarea sau slefuirea mecanica.
Aplicarea peste rugina de suprafata este posibila datorita faptului ca produsul contine inhibitori performanti de rugina, ce transforma oxizii de fier intr-un complex chelatic stabil, neutru.
Produsul, ce se remarca printr-o capacitate mare de protectie anticoroziva, dar si prin aderenta superioara la suprafete metalice, rezistenta si stabilitate excelenta in medii ponderat agresive, poate fi utilizat si la vopsirea suprafetelor afectate de rugina de suprafata, fara tunder sau rugina de profunzime, acolo unde interventii mecanice majore nu pot fi desfasurate. Se face totusi o pregatire a suprafetei prin decapare, sau usoara asperizare, pentru indepartarea peliculelor de rugina ce se pot desprinde.

Produsul se fabrica intr-o gama variata de culori standard a paletarului RAL.

Caracteristici principale:

 • Asigura tripla functiune:
 • Poate fi aplicat direct peste rugina;
 • Previne aparitia semnelor de coroziune;
 • Putere ridicata de acoperire;
 • Rezistenta buna la intemperii;
 • Rezistenta buna la umiditate;
 • Rezistenta mare la factori atmosferici;
 • Rezistenta la ceata salina;
 • Rezistenta la factori chimici moderat agresivi;
 • Bune proprietati mecanice;
 • Aderenta buna la neferoase: aluminiu, cupru, zinc;
 • Aspect decorativ semi-lucios.

Vopsea Acrilica 3 in 1 Anticoroziva “Emex Aegis G3” - desi monocomponenta si cu aplicare facila, aceasta este recomandata pentru utilizare profesionala, datorita aspectelor de pregatire a suportului si respectare a conditiilor de aplicare, prevazute si in Fisa Tehnica.
Produsul se foloseste pentru acoperirea si protectia suprafetelor metalice chiar atacate de rugina de suprafata, atat in conditii de interior, cat si in conditii de exterior, cu rezultate foarte bune si de durata.
Datorita continutului mare de agenti anticorozivi si inhibitori de coroziune, folositi in formulare, acest tip de vopsea poate fi folosit cu rezultate foarte bune pentru acoperirea oricarei suprafete metalice, fara necesitatea de a folosi un strat prealabil de grund pentru protectie, sau alt strat intermediar.
Este totusi necesara curatarea suprafetei fie mecanic, fie prin decapare sau folosind o solutie de curatarea ruginii cum ar fi Solutia de Fosfatare Antirugina “Emex Rust Stop”, pentru indepartarea ruginii de profunzime sau a tunderului. Se va purta echipamentul de protectie la aplicarea acestei solutii.
Produsul este recomandat pentru orice suprafete din metal, otel sau fonta, iar suporturile la care este folosit cu precadere sunt: tevi, conducte, containere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, suporti metalici, garduri, balustrade, porti, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, etc.
Poate fi de asemenea utilizat pentru suporturi din tabla zincata, acoperisuri, la vopsirea structurilor metalice ale navelor (opera moarta), la protectia suprafetelor din aluminiu, cupru, etc.
Vopseaua Acrilica 3 in 1 Anticoroziva “Emex Aegis G3” se poate aplica prin pensulare, pulverizare sau roluire. Corectia vascozitatii se face cu un solvent recomandat de producator. Utilizarea unui solvent neadecvat poate genera aglomerari, lipsa puterii de acoperire sau alte fenomene ce duc la scaderea performantelor.
In situatia in care este necesara realizarea unui luciu superior, produsul se va lacui cu un lac recomandat de producator, de preferinta acrilic.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, fara depuneri
Densitategr/cmc1,20 ± 0,15
Putere de acoperireNr. straturi1 - 2
Timp de scurgere, Ø4Sec.100 - 120
Consum specificg/mp/strat120 - 150
Pelicula
AspectContinua, semilucioasa
Timp mediu de uscareore2
Uscare in profunzimeore4
Elasticitatemm6
Rezistenta la UV30 orefara modificari cromatice
Cautari similare
Vopsea epoxy-ester 3 in 1
Email inhibitor de coroziune
Grund emulsionat epoxidic anticoroziv
Vopsea epoxidica metal “Emex Esine”
Vopsea cauciucata metal/ beton “Emex”
Vopsea acoperis tabla si tigla metalica
Solicita Informatii