AMORSA POLIURETANICA DE IMPREGNARE “EMEX”

Amorsa poliuretanica impregnare pardoseli “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Amorsa poliuretanica bicomponenta

Categorii: Vopsele Pardoseli & Trafic
Pret: 266.16Ron/ Bidon 3 Kg
+Bid. 0.54 Kg Intaritor - Pachet
Pretul include TVA
Produsul este transparent. Se poate nuanta, la comanda, doar pentru vizualizarea defectelor.
-->
Vezi cos
5.00 /5

11

Grund Poliuretanic pentru Amorsare Pardoseli “Emex” (sau Amorsa Poliuretanica de Pardoseala) - este un sistem bicomponent, de acoperire primara a suportului, pentru asigurarea bunei compatibilitati intre suprafetele din beton, cimentice sau similare, si stratul superior de vopsea poliuretanica de pardoseala.
Sistemul, utilizat ca primer, inaintea aplicarii de vopsele si/ sau pardoseli poliuretanice, este alcatuit din:

 • Rasina acrilo-poliuretanica solventata, ca baza a sistemului, si aditivi specifici, si
 • Un poliizocianat alifatic, ca intaritor, ce are rolul de a initia si asigura polimerizarea sistemului. Atat datele tehnice, cat si pretul sunt prezentate in pagina dedicata, iar livrarea se face in ambalaje separate.

Nota: Folosirea intaritorului nu poate fi optionala. Nefolosirea acestuia determina imposibilitatea uscarii peliculei, pe termen nedefinit. Folosirea necorespunzatoare, sau inlocuirea intaritorului recomandat, cu produse chiar similare, poate duce la nerealizarea parametrilor de performanta, sau chiar compromiterea lotului utilizat.


Este un sistem de acoperire primara care asigura o perfecta compatibilitate intre suprafata-suport si vopseaua poliuretanica aplicata. Are, de asemenea, si caracteristici superioare de pelicula, cum ar fi durabilitatea si rezistenta la imbatranire, buna aderenta la suport, rezistenta la apa si umiditate remanenta, la variatii mari de temperatura, la hidrocarburi de orice tip, la socuri mecanice, stabilitate in medii expuse la agenti chimici sau corozivi, etc.

Grundul Poliuretanic de Amorsare “Emex” este transparent, dar poate fi nuantat pentru vizualizarea defectelor.

Caracteristici principale:

 • Aderenta excelenta;
 • Asigura impermeabilizare;
 • Astupa porii din suport;
 • Duritate ridicata;
 • Durabilitate ridicata;
 • Rezistenta la variatii de temperatura;
 • Rezistenta la actiuni mecanice;
 • Rezistenta la agenti corozivi;
 • Rezistenta la medii chimice;
 • Compatibilitate cu vopsele poliuretanice.

Grundul Poliuretanic de Amorsare Beton “Emex” este un produs de eficienta avansata, destinat pregatirii suporturilor cimentice, din beton sau sapa, inaintea protejarii acestora,in general, cu vopsele poliuretanice, dar in unele cazuri si cu pardoseli poliuretanice, insa numai dupa consultarea producatorului.
Este un produs profesional, ce va fi aplicat numai de personal calificat si cu experienta in utilizarea rasinilor bicomponente. Este absolut necesara atat pregatirea suportului si a produsului, cat si aplicarea corecta, conform cerintelor de sistem, in mare parte prezentate in Fisa Tehnica.
Produsul se remarca prin capacitatea mare de neutralizare a suportului, ce determina o maxima compatibilitate intre suprafata din beton si vopseaua poliuretanica de pardoseala. Realizeaza totodata o baza stabila, amorsa poliuretanica penetrand suportul in profunzime pentru a-l stabiliza, inchizand in acelasi timp porii.
Permite folosirea eficienta, cu rezultate excelente, la pregatirea preliminara a pardoselilor cimentice, asigurand in acelasi timp suport pentru protectia fata de factori agresivi, si capacitand proprietatile de stabilitate si rezistenta, dar si cele de duritate si durabilitate, ale vopselei poliuretanice pentru pardoseli din beton.

Fiind in sistem cu vopseaua bicomponenta poliuretanica “Emex”, amorsa poliuretanica este de asemenea agrementata sanitar, conform cerintelor UE, si indicata pentru zone cu recomandari speciale de igiena, cum ar fi cele medicale, ca laboratoare, farmacii, etc., sau spatii destinate producerii si desfacerii alimentelor.

Pregatirea suportului cimentic este o operatiune critica, ce determina, in cea mai mare parte, realizarea tuturor performantelor de pelicula asteptate. Aceasta comporta o serie de operatiuni, dintre care enumeram:

Amorsa Poliuretanica pentru Pardoseli “Emex” este compatibila doar cu produse realizate din polioli acrilici. Diluarea, in special pentru reglarea vascozitatii de aplicare, se face daca este necesar, doar cu Solvent Poliuretanic “Emex”, sau alti solventi specializati, recomandati de producator, sau sub indrumarea acestuia.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, fara depuneri
Nevolatile%min. 90
Raport de amestecaregr.1.000 ÷ 450
Pot-life la 23°C min.cca. 30
Consum specificg/mp/strat120 - 140
Pelicula
AspectContinua, lucioasa
Timp mediu de uscareore6
Uscare in profunzimeore12
Rezistenta la apa500 orebuna, fara modificari
Rezistenta la ulei48 orebuna, fara modificari
Cautari similare
Pardoseala autonivelanta epoxidica “Emex”
Pardoseala poliuretanica autonivelanta “Emex”
Pardoseala elastica poliuretanica “Emex”
Pardoseala poliuretanica antialunecare “Emex”
Pardoseala epoxidica - covor de piatra
Amorsa epoxidica bicomponenta “Emex”
Solicita Informatii