CONSUM VOPSEA POLIURETANICA AMBARCATIUNI, YACHT “EMEX”

Vopsea pentru ambarcatiuni tip yacht “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea poliuretanica ambarcatiuni “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopseaua Poliuretanica pentru Yachturi “Emex” este un sistem avansat de vopsire, cu performante profesionale. Este produsul cel mai des folosit la finisarea ambarcatiunilor de linie sau de agrement, din lemn, fibra de sticla, aluminiu sau chiar otel, de orice dimensiuni, exploatate in apa dulce sau sarata, dar si a elementelor exterioare de decor, expuse intemperiilor si radiatiilor UV, care solicita pelicule performante si rezistente la factori agresivi, cu luciu superior.
Foarte rezistent la apa, este destinat decorarii suprafetelor metalice, poliesterice, epoxidice sau din lemn ori fibra de sticla, in vederea obtinerii de rezistente superioare la imersarea in apa sarata sau dulce, ori impacturi puternice, pastrand in acelasi timp un luciu remarcabil.
Pentru o protectie sigura a vopselei fata de actiunea radiatiilor ultraviolete este necesara folosirea unui Lac Poliuretanic de Protectie “Emex UV Shield”, cu rol de filtru UV.
Desi principala destinatie de utilizare, a produsului, este ca vopsea poliuretanica pentru ambarcatiuni de tip barca, salupa, yachturi, sau similare, se poate folosi cu rezultate foarte bune pe orice alt tip de suprafata metalica, din lemn, fibra de sticla, zidarie, etc.
Fiind un produs bicomponent, de utilizare profesionala, aplicarea se va face doar de personal specializat, cu experienta in pregatirea si aplicarea produselor de acest tip.
Se vor aplica cel putin doua straturi de vopsea poliuretanica, pe barca, yacht sau orice alt tip de ambarcatiune sau suport ales, in vederea obtinerii unei grosimi optime a peliculei, ce va determina o rezistenta superioara la socuri, zgariere, frecare, dar si etalarea si aspectul final deosebit de placut.
Produsul poate fi colorat in toata gama de culori din paletarul RAL.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Vopsea poliuretanica metal/ beton “Emex”
Vopsea cauciucata metal/ beton “Emex”
Vopsea epoxidica metal “Emex Esine”
Vopsea pentru mobila poliuretanica “Emex”
Amorsa epoxidica lemn “Emex”
Solicita Informatii