CONSUM VOPSEA 3 IN 1 EPOXY-ESTER “EMEX Q3-GUARD”

Vopsea 3 in 1 anticoroziva “Emex Q3-Guard”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea epoxy-ester 3 in 1

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea 3 în 1 Anticoroziva Epoxi-Ester “Emex Q3-Guard” - un produs monocomponent, de generatie noua, ce asigura o protectie anticoroziva ridicata a elementelor din otel, tabla zincata, zinc sau aluminiu, fabricat pe baza de rasini alchidice modificate cu grupari epoxidice in esteri, pigmenti anticorozivi si inhibitori de coroziune, aditivi speciali si plastifianti, utilizat pentru pentru vopsiri speciale a suprafetelor de tipul celor mai sus mentionate.
Aplicarea peste rugina de suprafata este posibila datorita inhibitorilor performanti de rugina, continuti in produs, ce transforma oxizii de fier intr-un complex chelatic stabil, neutru.
Se remarca prin capacitatea mare de protectie anticoroziva, aderenta superioara la suporturile mentionate, prin rezistenta si stabilitatea excelenta in medii ponderat agresive. Rezista la temperaturi de pana la 200°C.
In cazul existentei ruginii de profunzime, cu pelicule ce se pot desprinde, dar si cazul tunderului, este necesara totusi pregatirea suprafetei prin periere mecanica, slefuire si decapare.
Datorita continutului mare de agenti anticorozivi si inhibitori de coroziune, folositi in formulare, acest tip de vopsea poate fi folosit cu rezultate foarte bune pentru acoperirea oricarei suprafete din otel, tabla zincata, zinc sau aluminiu, fara necesitatea de a folosi un strat prealabil de grund pentru protectie, sau alt strat intermediar. Se poate utiliza si pe alte suporturi, dupa teste prealabile.
In situatia in care suportul are rugina de profunzime, pelicule corodate ce se pot desprinde, sau tunder, este totusi necesara curatarea suprafetei fie mecanic, fie prin folosirea unei solutii de curatarea ruginii cum ar fi Solutia de Fosfatare Antirugina “Emex Rust Stop”.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea anticoroziva 3 in 1
Vopsea epoxy cu micaceu “Emex Spark”
Vopsea epoxidica metal “Emex Esine”
Grund cu zinc epoxy-poliamidic
Email alchido-stirenic metal “Emex EQS”
Vopsea acoperis tabla si tigla metalica
Solicita Informatii