CONSUM AMORSA EPOXIDICA PENTRU LEMN “EMEX”

INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, aparute in timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Amorsa epoxidica lemn “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Amorsa Epoxidica pentru Lemn si Fibra de Sticla “Emex” este destinata utilizarii profesionale in vederea pregatirii suprafetelor din lemn, fibra de sticla sau similare, pentru vopsiri speciale, inclusiv vopsele pentru mobila sau yachturi. Avand rezultate superioare, produsul confera maximum de compatibilitate pentru vopselele bicomponente epoxidice, poliuretanice sau poliesterice si realizeaza o legatura perfecta cu suportul.
Asigura o protectie primara eficienta fata de factori agresivi, de la umiditate la uzura, sau variatii de temperatura, si amplifica toate caracteristicile de rezistenta si durabilitate ale top-coat-ului utilizat.

Este folosita cu rezultate remarcabile pentru pregatirea oricaror suprafete, atat din lemn, ca: mobilier, scandura sau placi din lemn, mdf, osb, lambriuri, sageac-uri, pervazuri, panouri, grinzi, placaj, panel, etc., cat si din fibra de sticla, sau chiar suprafete cimentice, sau de baza minerala, sustinand toate caracteristicile de rezistenta si durabilitate ale sistemului aplicat, din gama vopselelor epoxidice, poliuretanice sau poliesterice.

Fiind in sistem cu vopselele bicomponente “Emex”, si acest produs este agrementat sanitar si recomandat pentru spatii cu conditii speciale de igiena, cum ar fi cazul in industria de medicamente sau cea a prelucrarii si desfacerii alimentelor, potrivit cerintelor normelor europene.

Este necesara respectarea operatiunilor de pregatire a suprafetei, care constau din urmatoarele:

Aplicarea acestei amorse epoxidice se face prin pensulare, roluire cu trafaleti rezistenti la solventi, sau prin pulverizare cu aer sau airless. Daca este necesara ajustarea vascozitatii, aceasta poate fi facuta cu Solvent Epoxidic “Emex”, sau un alt diluant recomandat de producator, si sub directa indrumare a acestuia.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]

Cautari similare
Vopsea poliuretanica ambarcatiuni “Emex”
Lac de Exterior “Emex UV Shield”
Vopsea pentru mobila poliuretanica “Emex”
Lac de mobila poliuretanic “Emex”
Vopsea poliuretanica piscina si metal “Emex”
Email poliesteric de metal “Emex Estada”
Solicita Informatii