CONSUM AMORSA EPOXIDICA PENTRU LEMN “EMEX”

Amorsa epoxidica lemn fibra de sticla

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Amorsa epoxidica lemn “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Amorsa Epoxidica pentru Lemn si Fibra de Sticla “Emex” este un produs de acoperire primara, destinat utilizarii profesionale in vederea pregatirii suprafetelor din lemn, fibra de sticla sau similare, pentru vopsiri speciale, inclusiv vopsele pentru mobila sau yachturi. Avand rezultate superioare, produsul confera maximum de compatibilitate pentru vopselele bicomponente epoxidice, poliuretanice sau poliesterice si realizeaza o legatura perfecta cu suportul.
Este un sistem cu caracteristici superioare, de mare performanta, care impune insa obligativitatea respectarii timpilor tehnologici din Fisa Tehnica.
Asigura o protectie primara eficienta fata de factori agresivi, de la umiditate la uzura, sau variatii de temperatura, si amplifica toate caracteristicile de rezistenta si durabilitate ale top-coat-ului utilizat.
Fiind un produs bicomponent, de utilizare profesionala, cu cerinte speciale de pregatire a produsului si a suportului, aplicarea se va face doar de personal specializat, cu experienta in pregatirea si aplicarea produselor de acest tip. Este necesara o mare atentie atat la umiditatea suportului, cat si la viabilitatea foarte scurta a amestecului.
Aplicarea acestei amorse epoxidice se face prin pensulare, roluire cu trafaleti rezistenti la solventi, sau prin pulverizare cu aer sau airless. Daca este necesara ajustarea vascozitatii, aceasta poate fi facuta cu Solvent Epoxidic “Emex”, sau un alt diluant recomandat de producator, si sub directa indrumare a acestuia.
Aceasta amorsa are proprietati foarte bune de aderenta si asigura o pelicula intermediara perfecta pentru scopul in care a fost realizata. Are buna rezistenta la factori chimici sau de mediu, dar si o rezistenta excelenta.
Amorsa epoxidica este transparenta, dar poate fi nuantata la cerere.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea poliuretanica ambarcatiuni “Emex”
Lac de Exterior “Emex UV Shield”
Vopsea pentru mobila poliuretanica “Emex”
Lac de mobila poliuretanic “Emex”
Vopsea poliuretanica metal/ beton “Emex”
Email poliesteric de metal “Emex Estada”
Solicita Informatii