CONSUM LAC POLIURETANIC DE PROTECTIE “EMEX UV SHIELD”

Lac poliuretanic transparent de protectie “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lac de Exterior “Emex UV Shield”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Lac Poliuretanic Transparent de Protectie “Emex UV Shield” - un produs bicomponent, profesional, care, desi este destinat cu precadere supralacuirii Vopselei Poliuretanice pentru Yachturi “Emex”, pentru asigurarea unei protectii cat mai ridicate impotriva radiatiilor solare si, mai ales, a celor UV, este folosit pe o multitudine de suporturi, din lemn, fibra de sticla sau beton sau alte materiale minerale, cu rezultate excelente.
Acest lac poliuretanic asigura o foarte buna protectie impotriva radiatiilor UV, are stabilitate pe termen lung si se recomanda mai ales la protejarea yachturilor, sau ambarcatiunilor vopsite cu emailuri poliuretanice.
Produsul are, de asemenea, caracteristici superioare de rezistenta la substante chimice agresive, hidrocarburi, medii acide sau alcaline, dar si apa, dulce sau sarata, intemperii sau alti factori de mediu.
In plus fata de cele de mai sus, are o mare rezistenta la factori mecanici, ca uzura si frecare si se remarca prin luciu intens si claritate superioara, ca si prin capacitatea excelenta de filtru UV.
Ca zone de aplicabilitate, acesta se preteaza la aplicatii atat de interior, cat si de exterior, spatii exploatate in medii expuse factorilor agresivi ca umiditate in exces, trafic intens, agenti chimici, etc.
Atentie: Aplicarea se va face in mod obligatoriu de personal specializat, cu experienta in aplicarea de produse bicomponente, sau sub indrumare calificata, datorita viabilitatii scurte a amestecului.
Numarul recomandat de straturi de lac, necesar a fi aplicate, este de minim 3, in cazul suporturilor din lemn sau fibra de sticla, si de minim 2 in cazul suporturilor metalice ori din beton elicopterizat, la fel ca si in cazul supralacuirii vopselelor si pardoselilor epoxidice sau poliuretanice.
Produsul este transparent.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Vopsea pentru mobila poliuretanica “Emex”
Vopsea epoxidica metal “Emex Esine”
Lac pentru mobila solubil in apa “Emex”
Vopsea poliuretanica hidroizolanta
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Solicita Informatii