CONSUM VOPSEA EPOXIDICA METAL MONOCOMPONENTA “EMEX”

Epoxidica monocomponenta - tabla zincata aluminiu

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea epoxidica metal “Emex Esine”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Monocomponenta Epoxi-Ester “Emex Esine” - un email profesional, pe baza de rasini alchidice modificate cu grupari epoxidice in esteri, pigmenti, aditivi speciali si solventi organici. Produsul nu necesita nici un intaritor, si este utilizat in principal la aplicarea pe suprafete din metal, feroase sau neferoase (aluminiu si suporturi tratate chimic). Una dintre aplicatiile cele mai apreciate este aceea de vopsea pentru tabla zincata de acoperis.
Este cunoscut faptul ca tabla galvanizata este foarte dificil de protejat pe timp indelungat, datorita aderentei limitate a vopselelor clasice. Emailul epoxy-ester are aderenta mare, pe suprafetele protejate cu Grund Epoxidic Anticoroziv Bicomponent “Emex”, fapt ce il recomanda pentru suporturile tratate chimic, dar si pentru aluminiu.
Aceasta vopsea monocomponenta epoxi-ester, in cazul folosirii pe suporturi metalice, feroase sau neferoase, dupa tratarea prealabila anticoroziva, se remarca printr-o aderenta avansata, rezistenta la factori agresivi chimici si de mediu, buna etalare si luciu persistent, dar si durabilitate indelungata, chiar si la expunere ridicata.
Acest produs nu este bicomponent, iar proprietatile, desi superioare, nu sunt identice.
Dincolo de aderenta mare la suport, produsul se remarca si prin rezistenta la medii climatice diverse (TA, TH, N, M conform STAS 6535-1983), ori expunere la temperaturi de pana la 200°C, buna etalare si luciu persistent.
Suporturile ce vor fi vopsite cu Vopsea Epoxidica pentru Metal Epoxy-Ester “Emex Esine”, vor fi curatate de orice urma de vopsea sau contaminanti, preferabil prin sablare. Doar pentru pelicule compatibile, cu acordul producatorului, se poate face o asperizare, pentru crearea punctelor de ancora, si teste de compatibilitate, cu minim 24 de ore inainte de aplicare.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea poliuretanica ambarcatiuni “Emex”
Vopsea pentru metal “Hammerschlag”
Vopsea metalizata aurie fier forjat
Convertor si inhibitor - Sistem antirugina
Vopsea siliconica temperaturi inalte
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Solicita Informatii