ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

VOPSEA TERMOREZISTENTA EMEX TRS 700”

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Vopseaua Siliconica Termorezistenta “Emex TRS 700” este un produs de utilizare profesionala, monocomponent, cu uscare sub actiunea temperaturii, pe baza de rasini siliconice, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici. Este o vopsea cu caracteristici superioare de pelicula si rezistenta, in special la temperaturi mari.
Dupa aplicarea pe elementele metalice exploatate la temperaturi ridicate, vopseaua termorezistenta se usuca rapid sub actiunea caldurii, realizand atat o aderenta excelenta, cat si parametri superiori de rezistenta, la max. 800°C, sau caldura excesiva.
Poate fi realizata numai in culorile negru si argintiu.

Caracteristici principale:

Produs de inalta calitate
  • Aplicare usoara;
  • Aderenta buna;
  • Putere mare de acoperire;
  • Etalare buna;
  • Aspect metalizat sau mat;
  • Duritate buna;
  • Durabilitate buna;
  • Uscare la temperatura;
  • Rezistenta la temperaturi de peste 700°C.
Detalii de utilizare

Rezistenta superioara fata de expunerea la temperaturi ridicate, de pana la maxim 800°C, face ca Vopseaua Siliconica Termorezistenta “Emex TRS 700” sa fie destinata utilizarii profesionale pentru vopsirea, decorarea si protectia elementelor de otel si fonta supuse continuu sau temporar la actiunea temperaturilor inalte.
Se recomanda in mod special pentru vopsirea elementelor de evacuare a gazelor: tevi de esapament, tobe de esapament la autoturisme, cuptoare industriale, s.a.
Inainte de aplicare, este necesara efectuare unei corecte pregatiri a suprafetei. Astfel suprafetele metalice noi vor fi degresate cu atentie si uscate.
Pentru suprafetele vechi se are in vedere, in primul rand, indepartarea urmelor de rugina, de profunzime sau de suprafata, prin folosirea Solutiei de Fosfatare Anti-Rugina “Emex Rust Stop”.
Daca exista straturi anterioare de vopsea, acestea vor fi inlaturate in totalitate, prin folosirea unui decapant de tipul Pastei Decapante “Emex PC ECO”, urmate de slefuire mecanica.
In cazul in care protectiile anterioare nu pot fi indepartate in totalitate, pana la luciu metalic, atunci suprafata va fi sablata, conform indicatiilor din Fisa Tehnica, operatiune preferabila de altfel oricarei alte metode de curatare.

Vopseaua Termorezistenta Siliconica este printre putinele produse de acoperire, pentru care aplicarea prealabila a unui grund anticoroziv este doar optionala. Desigur rezultatele finale sunt cu certitudine superioare, in cazul aplicarii grundului corespondent. Pelicula obtinuta dupa uscarea ce are loc doar in prezenta temperaturilor ridicate, in general chiar la darea in exploatare, asigura si singura, o minima protectie anticoroziva, in multe cazuri fiind suficienta.

Este interzisa folosirea oricarei substante chimice, sau produs, ce ar putea veni in contact cu aceasta vopsea, fara recomandarea producatorului.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica.

Caracteristici tehnice
CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, fara depuneri
Densitate (Argintiu)gr/cmc1,00 ± 0,05
Putere de acoperireNr. straturi1 - 2
Timp de scurgere, Ø4Sec.50 - 80
Consum specificg/mp/strat150 - 170
Pelicula
Aspect Continua, lucioasa
AderentaGrila 2 mm0 - 1
Rezistenta temperatura°Cmin 700
Rezistenta la apa24 orebuna, fara modificari
Rezistenta la UV30 orefara modificari cromatice

Comanda sau cere informatii:
Vopsea Termorezistenta
Siliconica “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea