VOPSEA 3 IN 1 EPOXY-ESTER “EMEX Q3-GUARD”

Vopsea 3 in 1 anticoroziva “Emex Q3-Guard”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Vopsea epoxy-ester 3 in 1

Categorii: Vopsele Industriale
Pret: 352.46Ron/ Bidon 5 Kg
Pretul include TVA
Preturi pentru culorile standard, din lista. Culori RAL se produc doar pe comanda, in max. 3 zile de la lansarea comenzii ferme. Pretul acestora va diferi, in functie de nuanta.
-->
Vezi cos
5.00 /5

5

Vopsea 3 în 1 Anticoroziva Epoxi-Ester “Emex Q3-Guard” - un produs monocomponent, de generatie noua, ce asigura o protectie anticoroziva ridicata a elementelor din otel, tabla zincata, zinc sau aluminiu, fabricat pe baza de rasini alchidice modificate cu grupari epoxidice in esteri, pigmenti anticorozivi si inhibitori de coroziune, aditivi speciali si plastifianti, utilizat pentru pentru vopsiri speciale a suprafetelor de tipul celor mai sus mentionate.
Precizam ca produsul, nu este epoxidic bicomponent, ci modificat cu grupari epoxidice in esteri, care ii asigura proprietati superioare, de inalta performanta, fara a necesita un intaritor dedicat.
Este de mentionat capacitatea deosebita de protectie a produsului, aplicat chiar pe suprafete afectate de rugina de suprafata, fara necesitatea sau obligativitatea pregatirii superioare a suportului prin folosirea prealabila a unui primer, sau a unei pregatiri speciale prin sablare.
Aplicarea peste rugina de suprafata este posibila datorita inhibitorilor performanti de rugina, continuti in produs, ce transforma oxizii de fier intr-un complex chelatic stabil, neutru.
Se remarca prin capacitatea mare de protectie anticoroziva, aderenta superioara la suporturile mentionate, prin rezistenta si stabilitatea excelenta in medii ponderat agresive. Rezista la temperaturi de pana la 200°C.
In cazul existentei ruginii de profunzime, cu pelicule ce se pot desprinde, dar si cazul tunderului, este necesara totusi pregatirea suprafetei prin periere mecanica, slefuire si decapare.

Produsul se fabrica intr-o gama variata de culori standard a paletarului RAL.

Caracteristici principale:

 • Asigura tripla functiune:
 • Poate fi aplicata direct peste rugina;
 • Aderenta mare la tabla zincata;
 • Previne aparitia semnelor de coroziune;
 • Putere ridicata de acoperire;
 • Rezistenta buna la intemperii;
 • Rezistenta buna la umiditate;
 • Rezistenta la ceata salina;
 • Rezistenta la factori la chimici moderat agresivi;
 • Bune proprietati mecanice;
 • Aderenta buna la aluminiu si zinc;
 • Aspect decorativ semi-lucios.

Vopsea 3 în 1 Anticoroziva Epoxi-Ester “Emex Q3-Guard” - desi monocomponenta si fara dificultati majore de aplicare, datorita necesitatii respectarii instructiunilor de aplicare prevazute in Fisa Tehnica, este recomandat sa fie aplicata profesional, de personal specializat, cu pregatire in domeniu.
Produsul se foloseste pentru acoperirea si protectia suprafetelor metalice chiar atacate de rugina de suprafata, atat in conditii de interior, cat si in conditii de exterior, cu rezultate superioare si de durata.
Datorita continutului mare de agenti anticorozivi si inhibitori de coroziune, folositi in formulare, acest tip de vopsea poate fi folosit cu rezultate foarte bune pentru acoperirea oricarei suprafete din otel, tabla zincata, zinc sau aluminiu, fara necesitatea de a folosi un strat prealabil de grund pentru protectie, sau alt strat intermediar. Se poate utiliza si pe alte materiale de suport, dar numai dupa teste prealabile.
In situatia in care suportul are rugina de profunzime, pelicule corodate ce se pot desprinde, sau tunder, este totusi necesara curatarea suprafetei fie mecanic, fie prin folosirea unei solutii de curatarea ruginii cum ar fi Solutia de Fosfatare Antirugina “Emex Rust Stop”. Se va purta echipamentul de protectie la aplicarea acestei solutii.
Este folosita cu precadere la: tevi, conducte, containere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, suporti metalici, garduri, balustrade, porti, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, etc.
Poate fi de asemenea utilizata pentru suporturi din tabla zincata, acoperisuri, la vopsirea structurilor metalice ale navelor (opera moarta), la vopsirea elementelor metalice ce lucreaza la temperaturi mai mari, avand o rezistenta de pana la 200°C., sau la protectia suprafetelor din aluminiu, zinc, sau alte materiale, cu teste prealabile.
Vopsea 3 în 1 Anticoroziva Epoxi-Ester “Emex Q3-Guard” se poate aplica prin pensulare, roluire sau pulverizare. Corectia vascozitatii se face cu un solvent recomandat de producator. Utilizarea unui solvent neadecvat poate genera aglomerari, lipsa puterii de acoperire sau alte fenomene ce duc la scaderea performantelor.
Pentru realizarea unui luciu superior, produsul se va lacui cu un lac la recomandarea producatorului.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, fara impuritati
Densitategr/cmc1,20 ± 0,1
Putere de acoperireNr. straturi2
Timp de scurgere, Ø4Sec.150 - 200
Consum specificg/mp/strat130 - 150
Pelicula
AspectContinua, semilucioasa
Uscare la suprafataore4
Uscare in profunzimeore18
Elasticitatemm6
Rezistenta la UV30 orefara modificari cromatice
Cautari similare
Vopsea anticoroziva 3 in 1
Vopsea epoxy cu micaceu “Emex Spark”
Vopsea epoxidica metal “Emex Esine”
Grund cu zinc epoxy-poliamidic
Email alchido-stirenic metal “Emex EQS”
Vopsea acoperis tabla si tigla metalica
Solicita Informatii