GRUND EPOXIDIC NESOLVENTAT “EMEX GNS-30”

Grund epoxidic de amorsare pardoseli “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Amorsa nesolventata epoxidica “Emex”

Categorii: Pardoseli Turnate
Pret: 435.38Ron/ Bidon 4 Kg
+ Bid. 2 Kg Intaritor - Pachet
Pretul include TVA
Acest produs este transparent. Se poate pigmenta la comanda, in tente pale, doar pentru vizualizarea defectelor de aplicare.
-->
Vezi cos
5.00 /5

11

Linkuri utile ...

Grundul Epoxidic de Impregnare “Emex GNS-30”, numit de asemenea si Amorsa Epoxidica, perfect compatibil atat cu vopseaua sau pardoseala epoxidica “Emex”, cat si cu vopseaua sau pardoseala poliuretanica “Emex”, este un produs bicomponent, intrebuintat pentru asigurarea unei bune compatibilitatii a suporturilor cimentice fata de vopselele sau pardoselile mentionate, dar si pentru obtinerea unei aderente optime si extinderea durabilitatii.
Cele doua componente, din care sistemul este alcatuit, sunt:

 • O baza epoxidica, fabricata din rasina epoxidica fara solvent, si
 • Intaritor poliaminic - produs necesar polimerizarii sistemului, in scopul uscarii si realizarii caracteristicilor de pelicula. In pagina dedicata, se pot gasi date tehnice sau detalii de pret.

Nota: Intaritorul, livrat in ambalaje predozate, este singurul care poate asigura reticularea sistemului. Nefolosirea, folosirea inafara specificatiilor, sau inlocuirea cu alti compusi, nerecunoscuti sau nerecomandati de producator poate determina compromiterea performantelor sistemului, la amestecare sau dupa aplicare.


Aceasta amorsa epoxidica are, pe langa rolul de compatibilizare, si scopul de a fixa suportul, si de a inchide porii, remarcandu-se prin aderenta, si prin rezistenta fata de factori agresivi, mecanici, chimici sau de mediu
Este un produs transparent, care se poate nuanta, la cerere, doar pentru evidentierea defectelor.

Caracteristici principale:

 • Aderenta mare;
 • Stabilizeaza suportul;
 • Sigileaza porii suprafetei;
 • Impermeabilizeaza suportul;
 • Grad mare de penetrare;
 • Are durabilitate mare;
 • Rezistenta la socuri mecanice;
 • Rezistenta la socuri termice;
 • Rezistenta mare la agenti corozivi;
 • Compatibilitate cu sisteme bicomponente.

Amorsa Epoxidica Nesolventata de Impregnare “Emex GNS-30” are o utilizare profesionala, in scopul de a crea o compatibilitate maxima la nivelul suprafetei, in vederea acoperirii cu vopsele sau pardoseli epoxidice ori poliuretanice. Acest produs ajuta la pregatirea suprafetei, atat prin sigilarea porilor din suport cat si prin fixarea de profunzime, care va stabiliza suprafata, chiar in situatia in care betonul este deteriorat, sau de calitate inferioara.
Se foloseste pentru pardoseli din beton, sapa cimentica, piatra sau orice alt material mineral, dupa efectuarea prealabila de teste. Caracteristicile amorsei vor amplifica perfomantele generale, in special proprietatile de duritate, rezistenta la socuri mecanice sau la factori agresivi ori variatii de temperatura, ale pardoselii aplicate.
Fiind un sistem profesional, este recomandat sa fie aplicat de personal specializat, cu experienta in utilizarea rasinilor bicomponente si dupa citirea instructiunilor din Fisa Tehnica.
Operatiunile de pregatire a suprafetei-suport, ca factor determinant in obtinerea performantelor maxime ale produsului, trebuie sa respecte un minim de etape, din care enumeram:

Amorsa Epoxidica de Impregnare “Emex GNS-30” se va aplica numai prin roluire, cu trafaleti destinati special acestei operatiuni, de rezistenta superioara. Nu se dilueaza.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, fara depuneri
Nevolatile%min. 90
Raport de amestecaregr.1 ÷ 2
Pot-life la 23°COremax. 2
Consum specificg/mp/strat300 - 450
Pelicula
AspectContinua, lucioasa
Timp mediu de uscareore12
Uscare in profunzimeore24
Rezistenta la apa500 orebuna, fara modificari
Rezistenta la ulei48 orebuna, fara modificari
Cautari similare
Pardoseala autonivelanta epoxidica “Emex”
Pardoseala poliuretanica autonivelanta “Emex”
Pardoseala antiderapanta epoxy “Emex”
Pardoseala epoxidica - covor de piatra
Pardoseala decorativa “Emex Multicolor”
Amorsa poliuretanica nesolventata “Emex”
Solicita Informatii