CONSUM VOPSEA CLORCAUCIUC DE PISCINA “EMEX SWIM”

INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, aparute in timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Clorcauciuc piscina si bazine beton

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Produsul Vopsea Clorcauciuc de Piscina “Emex Swim” este destinat utilizarii profesionale pentru protejarea si decorarea suprafetelor din beton, zidarie sau similare, noi, sau care au mai fost vopsite cu alte produse peliculogene compatibile, atat in conditii de interior, cat si in conditii de exterior. Datorita rezistentei foarte mari la actiunea apei, dar si a capacitatii de impermeabilizare, este cu precadere recomandata pentru piscine, sau bazine de apa din beton.
Aceasta vopsea clorcauciuc, dincolo de folosirea sa primara, ca pelicula de protectie pentru piscine, se poate utiliza cu rezultate foarte bune si pe alte suprafete din beton, metal sau lemn, ce necesita protectie fata de factori diversi, de la intemperii pana la expunere in medii chimic agresive, trafic, sau imersie.
Produsul are o aplicabilitate extinsa, si se poate folosi cu succes, pentru suporturi diverse, din care enumeram:

Pentru pregatirea suprafetei se recomanda efectuarea unor operatiuni minim necesare, cum ar fi:

  • sablarea sau curatarea mecanica a suprafetei pentru eliminarea in totalitate a acoperirilor anterioare;
  • indepartarea oricaror urme de contaminanti;
  • efectuarea de teste de compatibilitate, in cazul in care exista o protectie anterioara in stare foarte buna. Numai dupa acestea se poate continua cu celelalte operatiuni necesare vopsirii;

Inaintea aplicarii pentru protectia piscinelor, sau a oricaror alte suprafete din beton, se va proceda la o pregatirea prealabila a suportului, cu Grund de Amorsare Clorcauciuc “Emex”.

Aceasta vopsea cauciucata pentru beton se poate aplica atat conventional, prin pensulare, sau roluire, cat si prin pulverizare cu aer sau airless. Diluarea se va face cu Diluant pentru Vopsea Clorcauciuc “Emex”.

  • Este recomandata atat pentru protejarea elementelor de constructii supraterane, cat si a celor in imersie.
  • Nu se recomanda pentru tabla zincata noua, cupru sau inox.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]

Cautari similare
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Vopsea cauciucata pentru beton “Emex”
Email poliesteric de metal “Emex Estada”
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Vopsea cauciucata metal/ beton “Emex”
Vopsea poliuretanica ambarcatiuni “Emex”
Solicita Informatii