CONSUM VOPSEA CLORCAUCIUC DE PISCINA “EMEX SWIM”

Vopsea pentru piscina “Emex Swim”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Clorcauciuc piscina si bazine beton

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopseaua Clorcauciuc de Piscina “Emex Swim” este un produs monocomponent, profesional, fabricat pe baza de emulsii de cauciuc clorurat (tip Clortex, Pergut, Alopren sau similare), in combinatie cu rasini acrilice solventate, pigmenti, aditivi, plastifianti si solventi specifici. Este o vopsea de cu rezistenta mare la apa, sau doar la umiditate excesiva. Se remarca, in special prin stabilitatea pe care o prezinta in cazul suprafetelor imersate.
Performantele foarte ridicate pe care aceasta vopsea cauciucata pentru piscina le prezinta, permit protejarea optima a piscinelor, a bazinelor din beton, sau altor suprafete expuse la contactul indelungat sau permanent cu apa.
Este destinata utilizarii profesionale pentru protejarea si decorarea suprafetelor din beton, zidarie sau similare, noi, sau care au mai fost vopsite cu alte produse peliculogene compatibile, atat in conditii de interior, cat si in conditii de exterior. Datorita rezistentei foarte mari la actiunea apei, dar si a capacitatii de impermeabilizare, este cu precadere recomandata pentru piscine, stranduri sau bazine de apa din beton.
Se recomanda ca inainte de aplicare sa fie efectuata o pregatire a suprafetei.
Inaintea aplicarii pentru protectia piscinelor, sau a oricaror alte suprafete din beton, se va proceda la o acoperire primara a suportului, cu Grund de Amorsare Clorcauciuc “Emex”
Aceasta vopsea cauciucata pentru beton se poate aplica atat conventional, prin pensulare, sau roluire, cat si prin pulverizare cu aer sau airless. Diluarea se va face cu Diluant pentru Vopsea Clorcauciuc “Emex”
Produsul se poate fabrica in orice nuanta a cartelei RAL de culori, la comanda.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Vopsea cauciucata pentru beton “Emex”
Email poliesteric de metal “Emex Estada”
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Vopsea cauciucata metal/ beton “Emex”
Vopsea poliuretanica ambarcatiuni “Emex”
Solicita Informatii