CONSUM VOPSEA CLORCAUCIUC DE PISCINA “EMEX SWIM”

Vopsea pentru piscina “Emex Swim”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Clorcauciuc piscina si bazine beton

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopseaua Clorcauciuc de Piscina “Emex Swim” este un produs monocomponent, fabricat pe baza de emulsii de cauciuc tip Clortex, Pergut, Alopren sau similare, in combinatie cu rasini acrilice solventate, pigmenti, aditivi, plastifianti si solventi specifici. Este o vopsea de cu rezistenta mare la apa, sau doar la umiditate excesiva.
Se remarca, in special prin stabilitatea pe care o prezinta in cazul suprafetelor imersate.
Produsul este profesional, iar aplicarea se va face strict conform indicatiilor din Fisa Tehnica.
Performantele ridicate pe care vopseaua cauciucata pentru piscina le prezinta, permit protejarea piscinelor, a bazinelor din beton, sau altor suprafete expuse la contactul cu apa, cu conditia aplicarii si intretinerii corecte.
Aceasta vopsea clorcauciuc, dincolo de folosirea sa primara, ca pelicula de protectie pentru piscine, se poate utiliza cu rezultate foarte bune si pe alte suprafete din beton, metal sau lemn, ce necesita protectie fata de factori diversi, de la intemperii pana la expunere in medii chimic agresive, trafic, sau imersie.
Inaintea aplicarii vopselei pentru protectia oricaror suprafete din beton, inclusiv piscine, se va proceda la o pregatirea prealabila a suportului, cu Grund de Amorsare Clorcauciuc “Emex”.
Aceasta vopsea cauciucata pentru beton se poate aplica atat conventional, prin pensulare, sau roluire, cat si prin pulverizare airless. Diluarea se va face cu Diluant pentru Vopsea Clorcauciuc “Emex”, prin incercari succesive.
La o diluare necorespunzatoare, puterea de acoperire, dar si aderenta, pot fi afectate major.
Este recomandata atat pentru protejarea elementelor de constructii supraterane, cat si a suporturilor aflate in imersie.
Nu se recomanda pentru tabla zincata noua, cupru, inox sau alte neferoase.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Membrana Hidroizolanta Piscine
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Vopsea cauciucata pentru beton “Emex”
Email poliesteric de metal “Emex Estada”
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Vopsea poliuretanica ambarcatiuni “Emex”
Solicita Informatii