ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

VOPSEA EPOXIDICA METAL MONOCOMPONENTA EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Vopsea epoxidica pentru metal fabricata in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Vopsea Epoxidica Monocomponenta Epoxi-Ester “Emex Esine” - email profesional, pe baza de rasini epoxidice modificate in esteri, monocomponent, utilizata in principal la aplicarea pe suprafete din metal sau aluminiu. Una dintre aplicatiile cele mai apreciate este aceea de vopsea pentru tabla zincata de acoperis, atat veche, cat si noua.
Este cunoscut faptul ca tabla galvanizata, mai ales noua, este foarte dificil de protejat pentru durate indelungate, datorita aderentei limitate a vopselelor conventionale. Emailul epoxy-ester are o aderenta avansata, similara vopselelor epoxidice bicomponente, fapt ce o recomanda atat pentru tabla tratata chimic, cat si pentru aluminiu sau alte materiale neferoase.

Aceasta vopsea epoxidica monocomponenta, in cazul folosirii pe suporturi din metal si aluminiu, dupa tratarea prealabila anticoroziva, se remarca printr-o maxima aderenta, rezistenta la factori agresivi chimici si de mediu, buna etalare si luciu persistent.
Reprezinta, de asemeni, una dintre solutiile performante pentru protejarea suporturilor din materiale neferoase, cum ar fi aluminiul.
Emailul epoxi-ester poate fi colorat, doar industrial, in orice nuanta a cartelei RAL.

Caracteristici principale:

Vopsea epoxidica aluminiu metal tabla zincata
  • Aderenta la suprafete zincate;
  • Aderenta la suporturi neferoase;
  • Aplicare facila;
  • Rezistenta la 200°C;
  • Pelicula de mare duritate;
  • Rezistenta la coroziune alcalina;
  • Rezistenta buna la uzura si intemperii;
  • Rezistenta buna la ceata salina;
  • Etalare excelenta.

Detalii de utilizare

Vopsea Epoxidica Epoxi-Ester “Emex Esine” pentru metal, aluminiu, tabla zincata noua sau veche - desi se regaseste printre produsele profesionale, are un mod simplu de aplicare, in special in sfera DIY, avand rezultate superioare atat in zona industriala cat si in cea rezidentiala. Avand in vedere capacitatea avansata de protectie, este recomandata in zonele de exterior, pentru suporturi expuse la conditii extreme de mediu, cum ar fi tabla zincata de acoperis, dar si la interior, in conditii de agresivitate chimica sau mecanica, ori expunere la temperaturi de pana la 200°C.
Similar ca performanta voselei epoxidice bicomponente, emailul epoxy-ester, pe langa performantele superioare de duritate, durabilitate si rezistenta, are si un aspect estetic deosebit, in special in ceea ce priveste etalarea si luciul.

Cu conditia ca toate operatiunile de pregatire a suprafetei sa fie perfect executate, vopseaua epoxidica monocomponenta are performante avansate pe toate suporturile metalice, feroase sau neferoase, dintre care enumeram:

Suporturile ce vor fi vopsite cu Vopsea Epoxidica pentru Metal Epoxy-Ester “Emex Esine”, vor fi curatate in totalitate de orice urma de vopsea sau contaminanti, preferabil prin sablare. Doar daca se cunoaste foarte sigur tipul stratului anterior, si se stie ca acesta este compatibil (ex. vopsea epoxidica bicompenenta), cu acordul producatorului, se poate face doar o asperizare, pentru crearea punctelor de ancora necesare aderentei. Se vor face totusi teste de compatibilitate inainte de aplicare.
Dupa curatare si degresare se va face grunduirea cu un strat de , sau cu eficienta similara, cu .
Suporturile atacate doar de rugina, fara alte pelicule de protectie, pot fi pregatite, ca solutie alternativa de mare performanta, cu , care va inactiva si fixa rugina pe suportul metalic, fara necesitatea aplicarii altei protectii.
Aceasta vopsea profesionala pentru metal se poate aplica prin oricare din metodele conventionale, sau prin pulverizare air-less. Pentru reglarea vascozitatii se vor utiliza doar solventi recomandati de “Romtehnochim”.
Emailul epoxy-ester nu este recomandat pentru repere imersate.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen, fara depuneri
Nevolatile % min. 50
Densitate 20°C g/cmc 1,10 ± 0,05
Timp de scurgere, Ø4 Sec. 70 - 90
Consum specific g/mp/strat 120 - 130
Pelicula
Aspect   Continua, lucioasa
Rezistenta la temperatura °C 200°C
Uscare la reacoperire ore. 4
Uscare in profunzime ore 18
Elasticitate mm min. 7
Flexibilitate mm min. 6

Comanda sau cere informatii:
Vopsea Profesionala
Epoxidica “Emex Esine”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea