CONSUM EMAIL EPOXIDIC BAZA APA “EMEX WD-E”

Email epoxidic pe baza de apa “Emex WD-E”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Email epoxidic hidrosolubil “Emex WD-E”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Email Epoxidic pentru Lemn, Metal, Zidarie pe Baza de Apa “Emex WD-E” - un sistem bicomponent, de ultima generatie, destinat acoperirii de diverse suprafete din lemn, metal, beton si zidarie, fibra de sticla, etc.
Un avantaj remarcabil, al acestui email epoxidic, este absenta mirosului specific vopselelor epoxidice solventate. Astfel, in zonele de interior, carora le este dedicat, utilizarea este mai agreabila, si mai usor de tolerat, in conditiile in care putem spune ca nu se elimina mirosuri.
Sistemul se caracterizeaza prin aderenta exceptionala la suporturi diverse, corect pregatite, rezistenta mare in medii puternic agresive chimic, variatii de temperatura, socuri mecanice, expunere la factori de coroziune, apa, uzura, umiditate in exces sau chiar imersie, hidrocarburi.
Emailul Epoxidic Bicomponent Emulsionat “Emex WD-E” trebuie utilizat profesional, de personal specializat in aplicarea de produse bicomponente, si este destinat realizarii de top-coat-uri decorative superioare, dar si cu proprietati de protectie, pentru suprafete din lemn, fibra de sticla, beton, orice suprafete cimentice sau de natura minerala, etc.
Suprafetele metalice vor fi, de preferinta, sablate, sau curatate mecanic pana la luciu metalic. Daca vopseaua anterior utilizata a fost una bicomponenta, se va asperiza, se vor face teste de compatibilitate cu emailul epoxidic pe baza de apa, si se va continua vopsirea, daca acestea corespund. Apoi se vor indeparta petele de rugina, cu Solutia de Indepartare a Ruginii “Emex Rust Stop” sau, alternativ, se poate utiliza o solutie de fixare definitiva a ruginii, de tip Convertor de Rugina “Emex Oxifer”, dupa care se va aplica cel putin un strat de Grund Anticoroziv Emulsionat “Emex WD-AE”, in maxim 4 ore de la incheierea operatiunilor de pregatire a suprafetei.
Aceasta vopsea epoxidica pe baza de apa poate fi colorata industrial in nuante RAL.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea epoxy baza apa “Emex Deck”
Email epoxidic pentru placi ceramice
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Vopsea poliuretanica metal/ beton “Emex”
Amorsa epoxidica baza apa “Emex”
Solicita Informatii