CONSUM EMAIL EPOXIDIC BAZA APA “EMEX WD-E”

INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, aparute in timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Email epoxidic hidrosolubil “Emex WD-E”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Email Epoxidic Bicomponent Emulsionat “Emex WD-E” - utilizat profesional, de personal specializat in aplicarea de produse bicomponente, este destinat realizarii de top-coat-uri decorative superioare, dar si cu proprietati de protectie, pentru suprafete din lemn, fibra de sticla, beton, orice suprafete cimentice sau de natura minerala, etc.
Este utilizat, cu foarte bune rezultate, pe toate suprafetele ce necesita o protectie superioara fata de factori agresivi, mecanici, cum ar fi frecare si uzura, dar si chimici ca expunere la agresiuni chimice, prezenta hidrocarburilor sau a altor compusi chimici, ori in spatii de prezentare, sau de productie, pentru aspectul superior.

Acest sistem, realizat din rasina epoxidica pe baza de apa, este agrementat sanitar si este recomandat pentru utilizarea in conditii speciale de igiena, stricte, cum ar fi: laboratoare, restaurante, cantine, spitale, etc., potrivit cerintelor tuturor normelor atat interne cat si europene in domeniu.

Cu conditia efectuarii operatiunilor de pregatire a suportului, produsul se poate utiliza pe suprafete diverse, ca:

Suprafetele anterior vopsite, se vor curata in totalitate, indiferent de tipul acestora.

Suprafetele metalice vor fi, de preferinta, sablate, sau curatate mecanic pana la luciu metalic. Daca vopseaua anterior utilizata a fost una bicomponenta, se va asperiza, si se vor face teste de compatibilitate cu emailul epoxidic pe baza de apa, si se va continua vopsirea, daca acestea corespund. Apoi se vor indeparta petele de rugina, cu Solutia de Indepartare a Ruginii “Emex Rust Stop” sau, alternativ, se poate utiliza o solutie de fixare definitiva a ruginii, de tip Convertor de Rugina “Emex Oxifer”, dupa care se va aplica cel putin un strat de Grund Anticoroziv Emulsionat “Emex WD-AE”, in maxim 4 ore de la incheierea operatiunilor de pregatire a suprafetei.

In cazul altor suprafete, ca: lemn, fibra de sticla, zidarii, tencuieli, suprafete ciomentice sau din beton, etc., va fi utilizat un primer fara proprietati anticorozive, cum ar fi Amorsa Epoxidica pe Baza de Apa “Emex”.

Aplicarea Emailului Epoxidic pe Baza de Apa “Emex WD-E” se face atat prin mijloace conventionale, ca roluire sau pensulare, cat si prin pulverizare cu aer sau airless, dupa min. 12 ore si max. 30 de ore de la aplicarea primer-ului (grund sau amorsa). Intre straturile de vopsea aplicarea se va face, de asemeni, dupa min. 12 ore si max. 30 ore, la temperatura de 23°C (stratul anterior va fi uscat suficient cat sa nu lase amprenta).
Diluarea se face doar cu apa.

  • Este recomandat atat pentru protejarea elementelor de constructii supraterane, cat si pentru cele subterane.
  • Se poate utiliza pentru tabla zincata noua sau materiale neferoase, dupa pregatirea suportului si grunduirea acestuia cu Grund Anticoroziv Emulsionat “Emex WD-AE”. Se recomanda totusi teste de compatibilitate.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]

Cautari similare
Vopsea epoxy baza apa “Emex Deck”
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Vopsea poliuretanica piscina si metal “Emex”
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Amorsa epoxidica baza apa “Emex”
Solicita Informatii