CONSUM EMAIL PANOURI SANDWICH “EMEX PANEL”

Email acrilo-stirenic “Emex Panel”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Email pentru panouri sandwich

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Email Acrilo-Stirenic cu Microfulgi “Emex Panel” - produs profesional, monocomponent, in solventi organici, de ultima generatie, cu performante avansate, pe baza de rasini acrilice modificate cu stiren, cu caracteristici de pelicula de inalta performanta, imbunatatit cu microfulgi de sticla, pentru o mare duritate a peliculei, recomandat in mod expres pentru panouri sandwich sau tigla metalica.
Produsul prezinta caracteristici de inalta calitate, similare produselor bicomponente, mult superioare produselor conventionale, folosite pentru acoperirea panourilor sandwich si a tiglei metalice, dar si performante tehnice remarcabile.
De asemenea, produsul se remarca printr-o foarte buna aderenta la suport, atat feros cat si neferos, ca: suporturi zincate, nichelate, din cupru, etc., dar si pe lemn sau materiale plastice.
Este folosit curent si pentru protejarea altor tipuri de suporturi cum ar fi: lemn, tabla zincata, materiale neferoase ca zinc, inox, cupru sau chiar materiale plastice. Prezinta duritate mare, etalare deosebita si un grad inalt de luciu, de peste 90%
Utilizarea nu este limitata la panouri sandwich sau tigla metalica, produsul putand fi folosit atat pentru acoperirea suprafetelor noi, cat si pentru remedieri, in conditiile unei corecte pregatiri a suportului, la: utilaje agricole, balustrade, tamplarie metalica, containere, rastele metalice, grilaje, porti, standuri si copertine metalice, suporti metalici, scene, diverse alte suprafete, la interior sau la exterior. Este de remarcat si totodata foarte important faptul ca se poate folosi atat pentru materiale neferoase cat si pentru plastic
Se vor respecta cu strictete regimul de temperatura si umiditatea recomandate in Fisa Tehnica.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea anticoroziva 3 in 1
Vopsea acoperis tabla si tigla metalica
Email nitrocelulozic - lemn si metal
Acrilica 2K cu intaritor epoxidic
Vopsea epoxy-ester 3 in 1
Email poliesteric de metal “Emex Estada”
Solicita Informatii