CONSUM EMAIL PENTRU TIGLA METALICA “EMEX SCREENPOL”

Vopsea tigla metalica “Emex Screenpol”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea acoperis tabla si tigla metalica

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Emailul Alchido-Poliuretanic pentru Tigla Metalica “Emex Screenpol” este un produs bicomponent, ce are la baza o rasina poliolica reticulabila cu izocianat de tip alifatic. Este un sistem avansat de acoperire, de generatie noua, cu caracteristici de pelicula de mare performanta.
Produsul contine aditivi si ceruri speciale ce determina duritatea si rezistenta superioara, dar si un avansat grad de luciu, cu o etalare deosebita a peliculei. Ca performante tehnice, putem enumera: prelungirea duratei de viata a substratului, amplificarea rezistentei la apa a suportului vopsit, stoparea actiunii corozive a sarurilor din atmosfera, rezistenta la soare si, in special, la radiatiile UV, asigurarea unei mari rezistente mecanice, la abraziune sau zgariere.
Este realizat special pentru vopsirea acoperisurilor din tigla metalica, a celor din tabla zincata, sau a altor tipuri de acoperisuri metalice, atat in cazul in care este necesara schimbarii culorii, cat si pentru eventuale reparatii.
Suporturile la care este folosit cu precadere, in afara acoperisurilor metalice, sunt: utilaje agricole, balustrade, tamplarie metalica, containere, scene, rastele metalice, grilaje, porti, suporti metalici, standuri si copertine metalice, etc.
Este important de subliniat faptul ca sistemul este unul profesional, care se va aplica doar de personal calificat si cu experienta in utilizarea rasinilor bicomponente, pentru obtinerea celor mai bune performante. De asemenea este important de urmarit Fisa Tehnica, unde sunt evidentiate si multe aspecte necesare sau complementare aplicarii, cum ar fi durata de viata a amestecului, sau gradul de umiditate suportat la aplicare, etc.
In cazul tiglei metalice standard, vopsite in camp electrostatic, acest sistem fi aplicat doar dupa o usoara degresare, fara grund sau pregatiri speciale, dar pentru pregatirea optima a oricaror alte suprafete metalice, sunt necesare operatiuni minime de pregatire a suportului.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea anticoroziva 3 in 1
Email pentru panouri sandwich
Email poliesteric de metal “Emex Estada”
Vopsea poliuretanica metal/ beton “Emex”
Vopsea epoxy-ester 3 in 1
Vopsea epoxidica metal “Emex Esine”
Solicita Informatii