CONSUM VOPSEA POLIURETANICA PENTRU MOBILA “EMEX”

Vopsea poliuretanica pentru mobila “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea pentru mobila poliuretanica “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopseaua Poliuretanica de Mobila “Emex” este un sistem profesional, aplicabil, in principal, pe suprafete din lemn, bicomponent.
Aceasta vopsea, de utilizare profesionala, este folosita, ca top-coat, pentru acoperirea in sisteme de decorare si protectie a mobilierului de interior sau de gradina, alte elemente decorative din lemn.
Se recomanda pentru vopsirea de bucatarii, mese, alte zone expuse la murdarire in exces, sau cu risc ridicat de patare.
Se remarca prin aderenta excelenta la suport, rezistenta la patare: cerneala, cafea, fructe, etc., rezistenta foarte buna la frecare si imbatranire, etalare superioara, cu performante generale foarte bune la protejarea lemnului.
Desi destinatia principala este pentru acoperirea mobilierului de interior sau de gradina, realizat fie industrial fie artizanal, se poate folosi, cu rezultate foarte bune, pe orice suprafata din lemn ca: lambriuri, sageac-uri, pervazuri, panouri, grinzi, placaj, panel, osb, placi din lemn, alte suprafete lemnoase uscate.
In cazul utilizarii pe suprafete care au mai fost vopsite, a caror acoperire este deterioarata, chiar partial, se recomanda curatarea totala cu Pasta Decapanta “Emex CM Cleaner”, urmata de curatare mecanica, pentru inlaturarea in totalitate a straturilor anterioare.
Pentru toate cazurile in care suprafata nu este noua, chiar si dupa indepartea straturilor vechi si asperizare, se vor efectua, in mod obligatoriu, teste de compatibilitate.
Operatiunile de vopsire, se pot face doar prin pulverizare cu aer. Nu se recomanda roluirea. Intre straturi este indicat sa se faca o slefuire usoara a stratului anterior, perfect uscat.
Aspectul final poate fi lucios sau mat, in culori principale din paletarul RAL.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Email alchido-stirenic metal “Emex EQS”
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Vopsea poliuretanica metal/ beton “Emex”
Vopsea poliuretanica ambarcatiuni “Emex”
Vopsea pentru metal “Hammerschlag”
Lac de mobila poliuretanic “Emex”
Solicita Informatii