CONSUM VOPSEA POLIURETANICA PENTRU MOBILA “EMEX”

INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, aparute in timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea pentru mobila poliuretanica “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Poliuretanica pentru Mobila “Emex” - este utilizata, in principal, pentru suprafete din lemn, in scopul finisarii decorative, si a protejarii mobilierului industrial sau artizanal, atat la interior, cat si la exterior.
Produsul este foarte rezistent la produse alimentare sau chimice generale, ceea ce il recomanda pentru vopsirea de bucatarii, mese, alte zone expuse la murdarire in exces, sau cu risc ridicat de patare.
Desi destinatia principala este pentru acoperirea mobilierului de interior sau de gradina, realizat fie industrial fie artizanal, se poate folosi si domestic, cu rezultate foarte bune pentru orice suprafata din lemn ca: lambriuri, sageac-uri, pervazuri, panouri, grinzi, placaj, panel, osb, placi din lemn, alte suprafete lemnoase uscate.

Pentru o intrebuintare corecta, inaintea vopsirii este necesara o pregatire atenta a suprafetei. Astfel:

Dupa operatiunile de pregatire, se va trece la amorsare si vopsire, care se poate face doar prin pulverizare cu aer. Nu se recomanda roluirea. Intre straturi este indicat sa se faca o slefuire usoara a stratului anterior, perfect uscat.

Reglarea vascozitatii se va face cu Diluant pentru Vopsele Poliuretanice, in procentele indicate de producator.

Pentru obtinerea de performante maxime, va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]

Cautari similare
Email alchido-stirenic metal “Emex EQS”
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Vopsea poliuretanica piscina si metal “Emex”
Vopsea poliuretanica ambarcatiuni “Emex”
Vopsea pentru metal “Lovitura de Ciocan”
Lac de mobila poliuretanic “Emex”
Solicita Informatii