CONSUM LAC ACRILIC PENTRU OTEL SI NEFEROASE “EMEX BLISS”

Lac pentru otel si metale neferoase “Emex Bliss”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lac protectie metal “Emex Bliss”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Lac Acrilic pentru Metal “Emex Bliss” - un produs monocomponent, de generatie noua, fabricat pe baza de rasini acrilice in solvent, ce asigura o buna protectie a suprafetelor metalice, atat feroase cat si neferoase, impotriva fenomenelor de oxidare, generate la contactul cu aerul, umiditatea, cu sarurile din atmosfera, etc.
Contine aditivi speciali si plastifianti, pentru asigurarea unor performante superioare.
Este special conceput pentru suprafete metalice, cu precadere pentru neferoase, cum ar fi aluminiu, cupru, alama, aliaje feroase vechi sau noi, pentru care asigura o aderenta superioara si o protectie de inalta calitate, permitand totodata si pastrarea aspectului metalic, initial, al suportului.
Produsul are rezistenta la medii climatice diverse (TA, TH, N, M cf. STAS 6535-83).
Desi monocomponent si fara dificultati majore de aplicare, datorita necesitatii respectarii instructiunilor prevazute in Fisa Tehnica, este recomandat sa fie aplicat profesional, de personal specializat, cu pregatire in domeniu.
Produsul, folosit pentru protectia suporturilor metalice, feroase, sau neferoase ca aluminiu, cupru, alama sau alte aliaje, atat in conditii de interior, cat si in conditii de exterior, pregatite prin eliminarea oricaror urme de rugina sau contaminanti, asigura caracteristici superioare de pelicula si o buna protectie impotriva oxidarii de suprafata, doar prin sigilarea si etansarea suportului, fara a contine aditivi anticorozivi sau inhibitori de coroziune.
In situatia in care suportul prezinta urme de rugina, este totusi necesara curatarea suprafetei fie prin sablare sau slefuire cu panaza abraziva, fie prin folosirea unei solutii de curatarea ruginii cum ar fi Solutia de Fosfatare Antirugina “Emex Rust Stop”. Se va purta echipamentul de protectie la aplicarea acestei solutii.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Lac de Exterior “Emex UV Shield”
Lac protectie beton “Emex Mineral Protect”
Lac protectie beton “Emex LS Patio”
Lac epoxidic solventat
Lac rasina epoxidica solvent-free
Solicita Informatii