CONSUM LAC POLIURETANIC PENTRU MOBILA “EMEX”

Lac poliuretanic pentru mobila “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Lac de mobila poliuretanic “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Lacul Poliuretanic pentru Mobila “Emex” - este un sistem bicomponent, de generatie noua, pe baza de polioli acrilici (rasini poliuretanice) si aditivi specifici, cu aplicabilitate si proprietati profesionale, destinat cu precadere suprafetelor sau elementelor din lemn. Produsul se face remarcat prin caracteristicile avansate de pelicula dintre care mentionam: luciul superior si persistent, rezistenta superioara, duritatea ridicata, rezistenta la lumina si UV, durabilitatea indelungata si prezentarea profesionala a peliculei.
Acest lac poliuretanic are avantajul de a se putea realiza si in varianta mata.
Pelicula rezultata are o foarte mare rezistenta la factori de patare ca: cerneala, cafea, pete de fructe, etc., putand fi curatata cu usurinta. Dincolo de rezistenta mare la patare, pelicula manifesta performante generale superioare, remarcandu-se prin: rezistente superioare la uzura si la UV, buna etalare, luciu superior si o foarte buna claritate.
Se va utiliza la temperaturi de peste +10°C.
Atentie: Datorita viabilitatii limitate in timp a amestecului si complexitatii operatiilor, aplicarea se face in mod obligatoriu de personal specializat, cu experienta in aplicarea de produse bicomponente, sau sub indrumare calificata.
Se vor aplica cel putin doua sau trei straturi de lac, cu slefuire intermediara pentru a se asigura o impregnare suficienta a fibrelor, fapt ce va determina rezistenta superioara a peliculei, etalarea optima si aspectul final superior.
In cazul in care se doreste aplicarea acestuia pe elemente metalice, se va efectua o pregatire a suprafetelor, in conformitate cu recomandarile specifice suprafetelor-suport din metal.
Culoare: produsul este transparent, dar poate fi nuantat, doar industrial, in diverse tente de culoare, care permit, totusi, pastrarea aspectului initial al betonului.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Lac uretanizat de parchet “Emex”
Vopsea pentru mobila poliuretanica “Emex”
Lac pentru mobila solubil in apa “Emex”
Lazura “Emex WX” lac lucios de lemn
Lac de Exterior “Emex UV Shield”
Lac mobilier de gradina “Emex”
Solicita Informatii