CONSUM AMORSA EPOXIDICA EMULSIONATA “EMEX”

Amorsa epoxidica emulsionata “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Amorsa epoxidica baza apa “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Amorsa Epoxidica Emulsionata “Emex” este un produs profesional bicomponent, fabricat pe baza de rasina epoxidica diluabila cu apa si aditivi, de acoperire primara, destinat pregatirii suprafetelor si compatibilizarii acestora fata de produsele pe baza de rasini epoxidice emulsionate in apa, cu care formeaza sisteme bine echilibrate.
Spre deosebire de vopselele conventionale, acest sistem epoxidic pe baza de apa, prezinta avantajul semnificativ al absentei mirosului specific sistemelor epoxidice solventate. Astfel, determina o utilizare agreabila si usor de tolerat, in conditiile in care putem spune ca nu elimina mirosuri.
Acest sistem epoxidic, cu performante excelente, este adresat unei game diverse de materiale, utilizate ca suport. Ca orice alt produs profesional, impune respectarea cu strictete a operatiunilor de pregatire a suportului, indiferent de natura acestuia, prevazute in Fisa Tehnica.
Amorsa Epoxidica pe Baza de Apa “Emex” este utilizata profesional pentru pregatirea suprafetelor din lemn, fibra de sticla, beton, orice suprafete cimentice sau de natura minerala, etc.
Se foloseste in sistem, atat cu Emailul Epoxidic Bicomponent Emulsionat “Emex WD-E”, cat si cu Vopseaua Epoxidica de Pardoseala pe Baza de Apa “Emex Deck”, avand compatibilitate excelenta cu amandoua si asigurand o legatura perfecta intre suport si sistemul final utilizat.
Asigura o protectie primara deosebit de eficienta fata de factori agresivi, ca umiditate, variatii de temperatura, socuri mecanice, s.a., si amplifica toate performantele de rezistenta, duritate si durabilitate ale top-coat-ului utilizat.
Este recomandat ca aplicarea sa fie facuta doar de personal specializat in utilizarea de vopsele bicomponente, sau sub indrumare calificata, pentru realizarea performantelor optime ale produsului.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea epoxy baza apa “Emex Deck”
Vopsea pentru mobila poliuretanica “Emex”
Amorsa epoxidica lemn “Emex”
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Solicita Informatii