CONSUM AMORSA EPOXIDICA EMULSIONATA “EMEX”

Amorsa epoxidica emulsionata “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Amorsa epoxidica baza apa “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Amorsa Epoxidica pe Baza de Apa “Emex” este utilizata profesional pentru pregatirea suprafetelor din lemn, fibra de sticla, beton, orice suprafete cimentice sau de natura minerala, etc. Se foloseste in sistem, atat cu Emailul Epoxidic Bicomponent Emulsionat “Emex WD-E”, cat si cu Vopseaua Epoxidica de Pardoseala pe Baza de Apa “Emex Deck”, avand compatibilitate excelenta cu amandoua si asigurand o legatura perfecta cu suportul.
Asigura o protectie primara deosebit de eficienta fata de factori agresivi, ca umiditate, variatii de temperatura, socuri mecanice, s.a., si amplifica toate performantele de rezistenta, duritate si durabilitate ale top-coat-ului utilizat.
Este recomandabil ca aplicarea sa fie facuta doar de personal specializat in utilizarea de vopsele bicomponente, sau sub indrumare calificata, pentru realizarea performantelor optime ale produsului.

Este folosita cu rezultate remarcabile ca strat primar, pentru fixarea si sigilarea suporturilor din materiale diverse ca beton, mortar, tencuieli pe baza de ciment, zidarii pentru pereti interiori, sau alte suprafete verticale, sape autonivelante cimentice, placi ceramice mate sau slefuite in prealabil, placi de gips carton, BCA, alte suporturi din materiale minerale, dar si lemn aflat la interior, placi de OSB la interior, diferite placaje interioare, si o gama larga de alte materiale, avand foarte putine limitari de aplicare, cum ar fi cazul polietilenei.
Amorsa epoxidica pe baza de apa se poate utiliza si pentru impermeabilizarea suprafetelor si crearea de bariera de vapori, in vederea montarii de pardoseli din lemn sau parchet, dupa ce in prealabil a fost aplicata o pardoseala autonivelanta cimentica.
Se remarca prin rezistente fizico-chimice foarte bune, putand fi aplicata, impreuna cu vopseaua epoxidica diluabila cu apa, si pe suprafete expuse la agresivitatea agentilor chimici, alcalini, oxidanti in constructii civile si industriale.

Fiind in sistem cu vopselele bicomponente “Emex”, si acest produs este agrementat sanitar si recomandat pentru spatii cu conditii speciale de igiena, cum ar fi cazul in industria de medicamente sau cea a prelucrarii si desfacerii alimentelor, potrivit cerintelor normelor europene.

Este necesara respectarea operatiunilor de pregatire a suprafetei, care constau din urmatoarele:

Amorsa Epoxidica Emulsionata “Emex” se poate aplica fie manual, cu pensula ori trafaletul cu par scurt din fibre naturale, fie mecanizat, prin pulverizare cu pistolul cu aer comprimat sau airless. Stratul urmator al sistemului de protectie poate fi aplicat dupa minim 12 ore, dar nu inainte de a se verifica intarirea stratului anterior.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea epoxy baza apa “Emex Deck”
Vopsea pentru mobila poliuretanica “Emex”
Amorsa epoxidica lemn “Emex”
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Solicita Informatii