CONSUM VOPSEA POLIURETANICA PISCINA “EMEX POOL”

Vopsea poliuretanica de piscina “Emex Pool”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea poliuretanica piscina “Emex Pool“

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Poliuretanica Bicomponenta pentru Piscine “Emex Pool“ - produs profesional, de noua generatie, caracterizat prin performante superioare ale peliculei, cu aderenta excelenta la suporturi din beton pregatite corespunzator, recomandat pentru vopsirea piscinelor, a strandurilor de mari dimensiuni sau a oricaror bazine din beton, ce poate fi insa aplicat pe orice suprafata minerala, cimentica, din beton sau zidarie, pentru protectia permanenta sau temporara la apa, chiar in cazul unei exploatari in zone cu agresivitate ridicata, atat de mediu cat si chimica.
In conditiile in care pregatirea suprafetei a fost corect executata, produsul poate fi utilizat, si are rezultate optime, pe majoritatea suporturilor, cum ar fi fibra de sticla, lemn sau metal, s.a., atat pe orizontala cat si pe verticala, cu respectarea cerintelor de pregatire a suportului.
- In cazul piscinelor in particular, sau a suprafetelor din beton, sau alte materiale minerale, in general, pentru inchiderea porilor, compatibilizarea produsului cu suportul si crearea unei aderente optime, se va utiliza ca strat primar de amorsare Grund Epoxidic de Amorsare “Emex” sau Grund de Impregnare Poliuretanic “Emex”.
- Suporturile metalice, sau doar incluziunile existente in suporturile din beton, vor fi grunduite cu Grund Epoxidic Anticoroziv “Emex”, sau Grund Poliuretanic Anticoroziv “Emex”, dupa o degresare obligatorie.
- Ca mijloc alternativ, pentru suprafetele metalice contaminate de coroziune, se poate utiliza Convertor de Rugina “Emex Oxifer”, care inactiveaza in totalitate rugina, prin fenomenul de chelare, o fixeaza si previne reaparitia acesteia.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Membrana Hidroizolanta Piscine
Clorcauciuc piscina si bazine beton
Email epoxidic hidrosolubil “Emex WD-E”
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Vopsea poliuretanica ambarcatiuni “Emex”
Vopsea cauciucata metal/ beton “Emex”
Solicita Informatii