CONSUM VOPSEA LOVITURA DE CIOCAN “EMEX”

Vopsea “Lovitura de Ciocan” - Hammerschlag

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea pentru metal “Hammerschlag”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Metalizata cu Efect de Lovitura de Ciocan “Emex” - numita de cele mai multe ori “Hammerschlag”, este un produs cu performante profesionale, monocomponent pe baza de rasini sintetice, in general acrilice, pasta speciala de bronz - aluminiu (leafing si non-leafing), aditivi, inhibitori de coroziune si solventi organici.
Este utilizata pentru acoperirea decorativa si de protectie a suprafetelor metalice si corectarea vizuala a defectelor de planeitate, asigurand totodata rezistenta la coroziune si un efect metalic, reliefat, de “coaja de portocala”. Aspectul metalizat si rezistenta superioara, recomanda aceasta vopsea, pentru vopsiri decorative de folosire intensa, chiar in medii agresive, cu umiditate sau variatii de temperatura.
Produsul se foloseste pentru acoperirea si protectia suprafetelor metalice noi, sau care au mai fost vopsite cu alte produse peliculogene compatibile, dupa verificarea atenta a starii acestora si a compatibilitatii lor.
Acest tip de vopsea metalizata poate fi folosita cu rezultate foarte bune pe orice suprafata metalica ce necesita atat o protectie intensa, cat si un aspect decorativ de calitate superioara.
Poate fi folosit pe majoritatea surafetelor metalice, in scopul realizarii unui aspect metalizat, cu efect de “lovitura de ciocan”, a unei protectii la factori agresivi si uzura, dar si a unei corectii la nivel vizual a defectelor de suport.
In general este utilizat pentru aplicarea pe: fichete sau dulapuri metalice, mobilier metalic, containere, schelete si rastele metalice, grilaje, garduri, balustrade, stalpi metalici, standuri si copertine metalice, dar nu exista nici un impediment pentru a fi aplicat alt suport de fier, otel sau fonta, sau orice alt material compatibil.
Produsul are aspect metalizat si poate fi nuantat in culori de baza ale cartelei RAL.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Vopsea metalizata argintie “Emex”
Email epoxidic hidrosolubil “Emex WD-E”
Email uretanizat pentru metal exterior
Vopsea poliuretanica metal/ beton “Emex”
Vopsea metalizata aurie fier forjat
Solicita Informatii