ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

EMAIL POLIURETANIC BICOMPONENT EMEX

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Vopseaua Poliuretanica Bicomponenta “Emex” (sau Email Poliuretanic) este un produs profesional, alcatuit din doua componente, care actioneaza doar impreuna:

 • Baza poliuretanica formulata din rasina poliuretanica de tip poliolic, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici, si
 • Intaritor de tip izocianat, care permite produsului sa reticuleze. Detalii despre ambalare si pret puteti gasi in pagina dedicata.

Nota: Utilizarea izocianatului este obligatorie, intrucat in absenta intaritorului vopseaua nu poate polimeriza. Intaritorul este livrat in ambalaje separate.


Asemanator ca proprietati Emailului Epoxidic, acest produs se remarca prin aderenta deosebita, rezistenta mare si stabilitate la intemperii, in medii agresive atat chimic (acide sau alcaline), cat si mecanic (uzura sau abraziune), variatii mari de temperatura, s.a.
Vopseaua poliuretanica poate fi colorata in orice nuanta a cartelei RAL, insa doar industrial.

Caracteristici principale:

Produs profesional de inalta calitate
 • Produs agrementat sanitar;
 • Etalare de exceptie;
 • Duritate excelenta;
 • Durabilitate mare;
 • Putere mare de acoperire;
 • Aderenta ridicata la suport;
 • Rezistenta mare la intemperii;
 • Rezistenta mare la factori chimici;
 • Rezistenta mare la hidrocarburi, medii acide sau alcaline.
Detalii de utilizare

Vopseaua Poliuretanica Bicomponenta “Emex” este un produs de utilizare profesionala, cu rezultate remarcabile, destinat acoperirii decorative si de protectie a suprafetelor din lemn, metal, zidarie, chiar exploatate in conditii de agresivitate chimica sau mecanica, la interior sau exterior.
Este folosita cu rezultate excelente pe toate suprafetele ce necesita o protectie superioara fata de diversi factori agresivi, indiferent de natura lor, de la uzura pana la expunere in medii agresive chimic, intemperii, imersare indelungata sau variatii dese de temperatura.

Vopseaua poliuretanica “Emex” este agrementata sanitar si se poate utiliza in zonele in care, potrivit cerintelor normelor europene, sunt solicitate conditii superioare de igiena, cum ar fi: farmacii, spitale, laboratoare, zone de preparare alimente, etc.

In conditiile in care operatiunile de pregatire a suprafetei au fost corect executate, produsul poate fi utilizat, si are rezultate optime, pe majoritatea suporturilor, dintre care:

Orice suprafata, daca a mai fost vopsita, trebuie curatata in totalitate de stratul anterior. Suporturile metalice se recomanda a fi sablate. Daca starea stratului anterior este buna, iar tipul de vopsea este compatibil, atunci suprafata va fi doar asperizata. Se va face insa test de compatibilitate inainte de aplicare.
Dupa curatare, sau degresare in cazul suprafetelor noi, se va face grunduirea cu Grund Poliuretanic Anticoroziv “Emex”.
Pentru suprafetele din beton sau alte materiale minerale se recomanda slefuirea mecanica si acoperirea cu Grund de Impregnare Poliuretanic “Emex”.
Vopseaua Poliuretanica “Emex” se poate aplica prin oricare din metodele clasice sau pin pulverizare cu aer sau air-less. Se va folosi pentru reglarea vascozitatii Diluantul pentru Vopsele Poliuretanice “Emex”.

 • Este recomandata atat pentru protejarea elementelor de constructii supraterane, cat si pentru cele subterane.
 • Se poate utiliza pentru tabla zincata noua sau inox, dupa pregatirea suportului si grunduirea acestuia cu Grund Anticoroziv Epoxidic “Emex” sau cu Grund Poliuretanic Anticoroziv “Emex”.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica.

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen, fara depuneri
Nevolatile % min. 59
Raport de amestecare gr. 1000 ÷ 300
Pot-life la 23°C Ore max. 1
Consum specific g/mp/strat 110 - 130
Pelicula
Aspect   Continua, lucioasa
Timp mediu de uscare ore 4
Uscare in profunzime ore 24
Rezistenta la apa 24 ore buna, fara modificari
Rezistenta la UV 30 ore fara modificari cromatice

Comanda sau cere informatii:
Vopsea Poliuretanica
Bicomponenta “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea