CONSUM VOPSEA CLORCAUCIUC PENTRU METAL SI BETON “EMEX”

Vopsea clorcauciuc pentru beton metal marcaj

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea cauciucata metal/ beton “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Emailul Clorcauciuc “Emex” este un produs monocomponent, pe baza de emulsii de cauciuc clorurat in solvent, pigmenti, aditivi, plastifianti si solventi specifici. Este foarte rezistent atat la apa, intemperii sau umiditate excesiva, cat si la agenti corozivi, hidrocarburi sau la uzura.
Aplicarea, se recomanda a fi facuta in mod profesional, de personal specializat.
Desi performantele pentru aceasta vopsea cauciucata sunt foarte ridicate, in functie de aplicabilitate, produsul, cu mare versatilitate, are mai multe destinatii, iar formularea va urmari trasarea caracteristicilor necesare fiecarui tip in parte, determinand astfel formularea finala.
Cu toate ca poate fi utilizata si pentru suprafete imersate, ca vopsea pentru piscina, acest lucru nu este totusi indicat. Se recomanda utilizarea unei vopsele dedicate, cu rezistenta mare atat la imersia permanenta, cat si la agenti specifici de curatare (cu pH normal), cum ar fi Vopseaua Clorcauciuc de Piscina “Emex Swim”.
Este destinat, in special, pentru protejarea si decorarea suprafetelor din metal, lemn, beton, zidarie sau similare, noi, sau care au mai fost vopsite cu alte produse peliculogene compatibile, atat in conditii de interior, cat si in conditii de exterior. Are o rezistenta mare la actiunea apei, fapt ce o recomanda pentru folosirea in zone de expunere la umiditate mare, intemperii sau apa.
Inaintea vopsirii suprafetelor din metal se va aplica un Grund Anticoroziv Clorcauciuc “Emex”, sau in cazul suprafetelor din beton, un Grund de Amorsare Clorcauciuc “Emex”.
Aceasta vopsea cauciucata de metal sau beton se poate aplica atat conventional, prin pensulare sau roluire, cat si prin pulverizare cu aer sau airless. Diluarea se va face cu Diluant pentru Vopsea Clorcauciuc “Emex”.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Vopsea poliuretanica metal/ beton “Emex”
Email pentru utilaje tip auto “Emex”
Vopsea metalizata aurie fier forjat
Email poliesteric de metal “Emex Estada”
Email epoxidic pentru placi ceramice
Solicita Informatii