CONSUM EMAIL EPOXIDIC MEDII AGRESIVE “EMEX EFS-323”

Email epoxidic pentru medii agresive

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Email epoxidic cu microfulgi de sticla

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Email Epoxidic pentru Medii Agresive “Emex EFS-323” - sistem bicomponent, destinat acoperirii profesionale a suporturilor metalice feroase sau neferoase (cupru, zinc), de noua generatie, cu performante excelente, fabricat pe baza de rasina epoxidica, pigmenti, aditivi specializati si adaos de microfulgi de sticla de tip C, incorporati in masa vopselei.
Acest sistem, datorita microfulgilor de sticla inglobati, va maximiza performantele tehnice ale emailului epoxidic, dintre care putem enumera: prelungirea duratei de viata, asigurarea unei mari stabilitati, cresterea rezistentei la apa, coroziune sau factori chimici agresivi, cresterea duritatii, a rezistentei la abraziunea, la variatii de temperatura sau socuri termice, etc.
Cu conditia efectuarii operatiunilor de pregatire a suportului, produsul se foloseste ca strat final in sistemele de protectie si decorare a suprafetelor din otel, aluminiu, zinc, beton sau chiar lemn, situate la interior, exploatate in medii agresive ca: factori chimici si/ sau corozivi, medii acide, alcaline, solventi chimici, hidrocarburi, expunere la abur sau umiditate dupa incheierea procesului de uscare si intarire in profunzime, variatii mari de temperatura, etc., la vopsirea structurilor metalice ale navelor, in industria de prelucrare a titeiului, industria hartiei, in zone cu cerinte speciale de igiena, cum ar fi laboratoare, spitale, farmacii, productia de medicamente sau industria alimentara si a serviciilor conexe, la orice alte suprafete ce necesita o protectie superioara si rezistenta. Poate fi utilizat si pentru protectia containerelor metalice, a cisternelor sau rezervoarelor cu apa sarata, petrol, etc. sau a echipamentelor de tratare a reziduurilor cum ar fi cele pentru gaze, lichide sau ape uzate, instalatii de desulfurare, etc.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea epoxy cu micaceu “Emex Spark”
Grund cu zinc epoxy-poliamidic
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Vopsea poliuretanica metal/ beton “Emex”
Grund anticoroziv bicomponent “Emex”
Email poliesteric de metal “Emex Estada”
Solicita Informatii