DILUANT PENTRU VOPSELE EPOXIDICE “EMEX”

Solvent pentru sisteme epoxidice “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Solvent vopsele epoxidice “Emex”

Categorii: Vopsele Industriale
Pret: 37.26Ron/ Bidon 1 L
Pretul include TVA
Produsul este lichid, transparent. Nu este posibila si nici necesara colorarea.
-->
Vezi cos
5.00 /5

6

Linkuri utile ...

Diluant pentru Vopsele Epoxidice “Emex” - un produs profesional, special conceput pentru a asigura reglarea optima a vascozitatii de aplicare a emailurilor, lacurilor, vopselelor si grundurilor fabricate pe baza de rasini epoxidice solventate. Este un amestec controlat de solventi organici cu actiune sinergica, foarte eficient pentru solventarea produselor epoxidice, dar si a produselor fabricate din alte rasini, la recomandarea producatorului.

Acest diluant are reactie imediata, de mare eficienta; va trebui folosit numai la aplicatii industriale, recomandate de producator, sub un control atent. Nu este indicat pentru folosire domestica (DIY), neasistata.

Determina o solventare corecta si usurarea aplicarii. Asigura pastrarea caracteristicilor de pelicula ale produselor, mai ales a luciului, care poate fi afectat in cazul folosirii de diluant improprii, sau cu alte destinatii de utilizare.

Caracteristici principale:

  • Reactie rapida;
  • Consum echilibrat;
  • Randament bun;
  • Timp indelungat de pastrare;
  • Eficienta la solventare;
  • Pastreaza calitatea initiala;
  • Nu afecteaza culorile;
  • Eficient pentru curatare unelte;
  • Compatibilitate cu vopselele epoxidice;
  • Compatibilitate controlata cu alte rasini.

Diluantul pentru Vopsele Epoxidice “Emex” este utilizat ca solvent dedicat, cu aplicabilitate doar in domeniul industrial, in vederea reglarii vascozitatii acestora si pregatirii prealabile pentru aplicare pentru toate tipurile de lacuri, vopsele, emailuri sau grunduri fabricate pe baza de rasina epoxidica in solutie.

Enumeram dintre acestea:

Cu efectuarea de teste prealabile de compatibilitate, dar numai cu acordul ori recomandarea producatorului, acest solvent poate fi utilizat si pentru solventarea unor vopsele fabricate din alte rasini.

Solventul pentru Vopsele Epoxidice “Emex” se va utiliza si pentru curatarea petelor rezultate din stropirea accidentala, sau a instrumentelor de lucru, chiar de finete, ca pistol de pulverizare cu aer, sau instalatii airless.

Pentru stabilirea raportului optim de dilutie, se vor efectua teste succesive, pana la obtinerea gradului dorit de intindere si acoperire. Procentul uzual se situeaza intre 5 ÷ 15%, insa este influentat atat de modul de aplicare, cat si de tipul si calitatea suportului. O diluare excesiva va influenta in mod nedorit caracteristicile finale ale peliculei.

Nu se va utiliza decat pentru produse epoxidice din gama “Emex”. Folosirea la alte produse decat cele
recomandate, fara teste de compatibilitate, poate determina deteriorarea iremediabila a acestora.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-lichid, transparent
Densitategr/cmc0,87 ± 0,10
Culoare-Transparent
Indice de aciditatecf. fisamax. 2
Refractie la 20°C-1,50 - 1,54
Pelicula
Nu este cazul
Cautari similare
Solvent vopsele poliesterice “Emex”
Solvent auto si vopsele speciale
Solvent vopsele cauciucate “Emex”
Solvent vopsele poliuretanice “Emex”
Solvent vopsea marcaj “Emex Route”
Diluant de uz general “Emex”
Solicita Informatii