ROLUL NOSTRU PE PIATA

Atentia catre necesitatile clientilor, tehnologia si metodele de fabricatie, cat si certificarile privind calitatea si constanta calitatii produselor, garanteaza faptul ca ROMTEHNOCHIM produce intreaga gama de lacuri, emailuri, vopsele si grunduri alchidice, vopsele lavabile si superlavabile sau tencuieli decorative structurate, vopsele clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsele si lacuri epoxidice, vopsele bicomponente poliuretanice, sau pardoseli epoxidice autonivelante bicomponente, cat si alte produse necesare prioritar in segmentul de constructii, sub marcile “EMEX” si “NEOMATT”, la cea mai inalta calitate. Dispunem de know-how-ul necesar realizarii oricarui produs.

ASISTENTA PROFESIONALA

Romtehnochim urmareste indeaproape asigurarea unei maxime eficiente a executiei comenzilor, a constantei calitatii, dar si a utilitatii fiselor tehnice pentru punerea in opera a produselor sale. De asemenea, compania noastra se bucura de reputatia unui personal competent si deschis catre colaborare si catre nou, dispus sa asigure colaboratorilor nostri tot suportul necesar pentru obtinerea unor rezultate maxime in folosirea produselor noastre. Avand in vedere ca producem si o gama de vopsele profesionale, care poate prezenta diverse particularitati in aplicare, suntem alaturi de partenerii nostri cu tot suportul informational necesar pentru realizarea unor lucrari de inalt profesionalism

CALITATE SI INOVATIE

Politica prioritara a companiei noastre este de a urmari in detaliu asigurarea constantei calitatii conform Sistemului de Management Integrat al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale ISO 9001, ISO 14001 si respectiv ISO 18001. Totodata urmarim alinierea produselor la standardele europene prin folosirea de noi componente, de ultima generatie, cu continut scazut de compusi organici volatili si grad scazut de toxicitate. De asemeni, o alta preocupare prioritara este implementarea de noi tehnologii de realizare a produselor, care sa determine o reducere a costurilor dar si o crestere a eficientei, care sa duca la pastrarea sau chiar scaderea preturilor de vanzare.

MEDIU PROTEJAT

In tot ceea ce facem respectam mediul natural, sanatatea clientilor, a angajatilor si a locuitorilor din vecinatatea noastra. Dezvoltarea produselor si intreaga noastra activitate tine seama de cerintele ecologice la nivelul Uniunii Europene, iar materiile prime folosite sunt de ultima ora, agreate de organismele internationale de certificare. Ne straduim sa implementam noi tehnologii de prelucrare, cu emisii de compusi organici volatili cat mai scazute, sa elaboram noi retete bazate pe materii prime ecologice cat si realizarea de noi produse, totalmente ecologice, solubile in apa.

Solicita Informatii