CONSUM VOPSEA METALIZATA AURIE / ARGINTIE “EMEX”

Email acrilic metalizat auriu “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea metalizata aurie fier forjat

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopseaua Metalizata Aurie/ Argintie “Emex” este un produs monocomponent, cu performante profesionale, pe baza de rasina acrilica, pulberi de bronz - aluminiu auriu sau argintiu, aditivi speciali si solventi organici, ce realizeaza pelicule cu performante finale avansate, cu aspect metalizat, rezistente la coroziune, intemperii si temperaturi de pana la 140°C. Este special conceput pentru protejarea si innobilarea metalului.
Este folosita pentru protectia si vopsirea decorativa a suprafetelor sau elementelor metalice ce necesita o acoperire speciala, cu efecte placute, metalizate, sau patinate in cazul in care se aplica pe fier forjat. Are o rezistenta superioara, ce permite aplicarea in zone expuse la factori agresivi chimici sau de mediu, coroziune ori uzura.
Are avantajul de a putea fi folosita cu rezultate excelente pe orice suprafata din metal, pentru realizarea unui aspect decorativ metalizat, auriu sau argintiu, eventual patinat si, totodata, pentru asigurarea unei protectii superioare la diversi factori de mediu sau chimici, intemperii sau UV.
Urmele de rugina, chiar de suprafata, dar mai ales cele de profunzime, vor fi indepartate pana la luciu metalic, de preferat prin sablare, dar si cu Solutie pentru Indepartarea Ruginii “Emex Rust Stop”, sau prin slefuire mecanica. Ca mijloc alternativ de pregatire, pentru suprafetele contaminate de coroziune, se poate utiliza Convertor de Rugina “Emex Oxifer”, care neutralizeaza in totalitate rugina, o fixeaza si previne reaparitia acesteia. Nu se va aplica peste vopsele vechi, pentru a se evita posibila exfoliere.
Ulterior se va aplica un strat de Grund Anticoroziv tip Auto “Emex”, Grund Anticoroziv Alchido-Stirenic “Emex”, sau alt grund compatibil.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea pentru metal “Hammerschlag”
Vopsea poliuretanica metal/ beton “Emex”
Vopsea metalizata argintie “Emex”
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Vopsea cauciucata metal/ beton “Emex”
Vopsea poliuretanica ambarcatiuni “Emex”
Solicita Informatii