VOPSEA POLIURETANICA PISCINA “EMEX POOL”

Vopsea poliuretanica de piscina “Emex Pool”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Vopsea poliuretanica piscina “Emex Pool“

Categorii: Vopsele Industriale
Pret: 340.77Ron/ Bidon 4 Kg
+ Bid. 0.80 Kg Intaritor - Pachet
Pretul include TVA
Preturi pentru culorile standard, din lista. Culori RAL se produc doar pe comanda, in max. 3 zile de la lansarea comenzii ferme. Pretul acestora va diferi, in functie de nuanta.
-->
Vezi cos
5.00 /5

9

Vopsea Poliuretanica Bicomponenta pentru Piscine “Emex Pool” - produs profesional, ce se caracterizeaza prin performante superioare de rezistenta, recomandat si utilizat, in principal, pentru vopsirea piscinelor, a strandurilor de mari dimensiuni sau a oricaror bazine din beton. Este alcatuit din doua componente, ce actioneaza impreuna:

 • Baza, formulata din rasina hidroxiacrilica, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici, si
 • Intaritorul de tip izocianat. Detalii puteti gasi in pagina dedicata.

Nota: Utilizarea intaritorului este absolut obligatorie, datorita faptului ca, in absenta acestuia vopseaua nu se va durifica, si nu va realiza parametrii tehnici necesari. Intaritorul este livrat in ambalaje separate.


Aceasta vopsea poliuretanica se caracterizeaza prin aderenta excelenta la suporturi din beton pregatite corespunzator, fara insa a se limita la acestea, rezistenta mare si stabilitate fata de intemperii, apa, radiatii UV, variatii de temperatura, medii agresive, sau chiar agenti corozivi.
Pentru a se putea pastra performantele de pelicula este necesara o intretinere corecta, realizata prin golirea piscinei peste iarna, utilizarea de solutii de curatare cu pH neutru, etc).
Desi se remarca printr-o mare rezistenta la uzura, sau alti factori mecanici, nu este indicata utilizarea acesteia pentru acoperirea de pardoseli. Pentru acest tip de aplicatie, din aceasta gama, se recomanda Vopsea Poliuretanica pentru Pardoseli “Emex” care impreuna cu Grundul de Amorsare Epoxidic “Emex”, realizeaza pelicule cu rezistente foarte bune, si o durata de viata de circa 10 ani.

Vopseaua poliuretanica pentru piscina poate fi colorata in orice nuanta a cartelei RAL, insa doar industrial.

Caracteristici principale:

 • Aderenta mare la diferite suprafete-suport;
 • Putere de acoperire foarte buna;
 • Capacitate de impermeabilizare;
 • Etalare excelenta;
 • Elasticitate ridicata;
 • Durabilitate mare;
 • Rezistenta la substante alcaline si cloruri;
 • Rezistenta deosebita la UV;
 • Rezistenta excelenta la uzura;
 • Rezistenta la socuri termice;
 • Rezistenta mare la apa si imersie.

Vopsea Poliuretanica Bicomponenta pentru Piscine “Emex Pool” - fiind un produs de utilizare profesionala, se recomanda aplicarea cu personal specializat in folosirea de produse bicomponente. Desi aparent usor de folosit, produsul necesita atentie sporita atat la pregatire, cat si la respectarea conditiilor de aplicare, in special verificarea umiditatii suportului, si prepararea amestecului.
Este recomandata pentru impermeabilizarea piscinelor, a strandurilor de mari dimensiuni, sau a bazinelor din beton, dar poate fi aplicata pe orice suprafata minerala, cimentica, din beton sau zidarie, pentru protectia permanenta sau temporara la apa, chiar in cazul unei exploatari in zone cu agresivitate ridicata, atat de mediu cat si chimica.
Cu toate ca recomandarea principala este ca vopsea pentru piscine, se poate folosi cu rezultate excelente pe toate suprafetele ce necesita o protectie superioara fata de factori agresivi, indiferent de natura lor, de la uzura pana la medii agresive chimic, intemperii, imersare indelungata, variatii de temperatura sau cicluri de inghet/ dezghet.

In conditiile in care pregatirea suprafetei a fost corect executata, produsul poate fi utilizat, si are rezultate optime, pe majoritatea suporturilor, cum ar fi fibra de sticla, lemn sau metal, s.a., exceptie facand materialele plastice.
Se poate aplica atat pe orizontala cat si pe verticala, cu respectarea cerintelor de pregatire a suportului. Astfel:
- Orice suprafata, daca a mai fost vopsita, trebuie curatata in totalitate de stratul anterior, prin mijloace specifice fiecarui suport: betonul prin slefuire cu discuri diamantate, scarificare, etc, metalul prin sablare, periere mecanica etc., iar lemnul prin asperizare cu panza abraziva.
- In cazul piscinelor in particular, sau a suprafetelor din beton, sau alte materiale minerale, in general, pentru inchiderea porilor, compatibilizarea produsului cu suportul si crearea unei aderente optime, se va utiliza ca strat primar de amorsare Grund Epoxidic de Amorsare “Emex” sau Grund de Impregnare Poliuretanic “Emex”.
- Suporturile metalice, sau doar incluziunile existente in suporturile din beton, vor fi grunduite cu Grund Epoxidic Anticoroziv “Emex”, sau Grund Poliuretanic Anticoroziv “Emex”, dupa o degresare obligatorie.
- Ca mijloc alternativ, pentru suprafetele metalice contaminate de coroziune, se poate utiliza Convertor de Rugina “Emex Oxifer”, care inactiveaza in totalitate rugina, prin fenomenul de chelare, o fixeaza si previne reaparitia acesteia.
- Dupa pregatire, se for efectua teste de compatibilitate, pentru acoperiri prealabile in stare foarte buna.

Produsul Vopsea Poliuretanica Bicomponenta pentru Piscine “Emex Pool” se poate aplica prin oricare din metodele clasice, sau prin pulverizare cu aer sau airless. Se va folosi pentru reglarea vascozitatii Diluant pentru Vopsele Poliuretanice “Emex”.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, fara depuneri
Nevolatile%min. 59
Raport de amestecaregr.1.000 ÷ 200
Pot-life la 23°COremax. 2
Consum estimatg/mp/strat110 - 140
Pelicula
AspectContinua, lucioasa
Timp mediu de uscareore6
Uscare in profunzimeoremin. 24
Rezistenta la apa24 orebuna, fara modificari
Rezistenta la UV30 orefara modificari cromatice
Cautari similare
Membrana Hidroizolanta Piscine
Clorcauciuc piscina si bazine beton
Email epoxidic hidrosolubil “Emex WD-E”
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Vopsea poliuretanica ambarcatiuni “Emex”
Vopsea cauciucata metal/ beton “Emex”
Solicita Informatii