CONSUM VOPSEA ACRILICA 3 IN 1 “EMEX AEGIS G3”

Vopsea anticoroziva 3 in 1 “Emex Aegis G3”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea anticoroziva 3 in 1

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Acrilica 3 in 1 peste Metal cu Rugina “Emex Aegis G3” - un produs novator, monocomponent, de noua generatie, ce asigura standarde ridicate de calitate, fabricat pe baza de rasini acrilice in solvent, pigmenti anticorozivi si inhibitori de coroziune, aditivi, plastifianti si solventi specifici, utilizat pentru pentru vopsiri speciale a suprafetelor din metal, direct pe suporturi ruginite, fara necesitatea aplicarii de grund, sau o pregatire premergatoare speciala, cum ar fi sablarea sau slefuirea mecanica.
Produsul, ce se remarca printr-o capacitate mare de protectie anticoroziva, dar si prin aderenta superioara la suprafete metalice, rezistenta si stabilitate excelenta in medii ponderat agresive, este utilizat la vopsirea suprafetelor chiar ruginite. Se face totusi o pregatire a suprafetei prin decapare, sau asperizare, pentru indepartarea peliculelor de rugina ce se pot desprinde.
Desi monocomponenta si cu aplicare facila, aceasta vopsea este recomandata pentru utilizare profesionala, datorita aspectelor de pregatire a suportului si respectare a conditiilor de aplicare, prevazute si in Fisa Tehnica.
Produsul se foloseste pentru acoperirea si protectia suprafetelor metalice chiar ruginite.
Datorita continutului mare de agenti anticorozivi si inhibitori de coroziune, folositi in formulare,acest tip de vopsea poate fi folosit cu rezultate foarte bune pentru acoperirea oricarei suprafete metalice, fara necesitatea de a folosi un strat prealabil de grund pentru protectie, sau alt strat intermediar.
Este totusi necesara curatarea suprafetei fie mecanic, fie prin decapare sau folosind o solutie de curatarea ruginii cum ar fi Solutia de Fosfatare Antirugina “Emex Rust Stop”, pentru indepartarea eventualelor straturi anterioare de vopsea, rugina sau tunder.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea epoxy-ester 3 in 1
Email inhibitor de coroziune
Grund emulsionat epoxidic anticoroziv
Vopsea epoxidica metal “Emex Esine”
Vopsea cauciucata metal/ beton “Emex”
Vopsea acoperis tabla si tigla metalica
Solicita Informatii