CONSUM VOPSEA RASINA POLIESTERICA PENTRU METAL “EMEX”

Vopsea poliesterica pentru metal “Emex Estada”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Email poliesteric de metal “Emex Estada”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Emailul Poliesteric “Emex Estada” este un produs bicomponent, de folosire profesionala, prioritar pentru suporturi din metal sau aluminiu, fara a se limita la acestea, ce functioneaza prin combinarea a doua componente.
Acest produs se remarca prin aderenta excelenta atat la suprafete din otel cat si la suporturi din aluminiu, chiar imbatranite, dupa tratarea prealabila anticoroziva si grunduirea primara, cu un grund de tip: acrilo-poliuretanic, epoxidic, epoxy-ester sau etilsilicat cu zinc, in functie de suport si de destinatia finala.
De asemeni, produsul are o rezistenta excelenta atat la coroziune, cat si la factori de mediu, inclusiv radiatiile UV.
O caracteristica speciala, pentru acest email pe baza de rasina poliesterica, o reprezinta posibilitatea de a fi utilizata pe o gama foarte larga de materiale suport metalice, din aluminiu, sau chiar mase plastice. Pentru toate suporturile este necesara pregatirea prealabila a suprafetei. Nu se ingalbeneste in timp.
Realizat din rasina poliesterica saturata, desi fabricat in special pentru suporturi metalice, asigura performante excelente pe toate suprafetele, indiferent de natura acestora, ce necesita o protectie superioara fata de diversi factori agresivi ca: uzura, expunere la medii chimic agresive, umezeala in exces, variatii de temperatura, solicitari mecanice sau climatice, etc. Cu rezistenta mare la imbatranire, permite utilizarea indelungata a protectiei.
Ca orice alta vopsea profesionala, Emailul Poliesteric “Emex Estada” se poate aplica prin metode clasice, sau prin pulverizare cu aer sau airless. Se va folosi pentru reglarea vascozitatii Diluantul pentru Rasina Poliesterica “Emex”.
Emailul poliesteric poate fi colorat in orice nuanta a cartelei RAL, insa doar industrial.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Vopsea pentru metal “Lovitura de Ciocan”
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Vopsea metalizata aurie fier forjat
Vopsea poliuretanica ambarcatiuni “Emex”
Vopsea epoxidica metal “Emex Esine”
Solicita Informatii