CONSUM VOPSEA RASINA POLIESTERICA PENTRU METAL “EMEX”

Vopsea poliesterica pentru metal “Emex Estada”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Email poliesteric de metal “Emex Estada”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Poliesterica “Emex Estada” regasita si sub denumirea de Email Poliesteric este un produs de folosire profesionala, de noua generatie, cu proprietati avansate de pelicula, si caracteristici finale superioare, utilizat mai ales in zona industriala, prioritar pentru suporturi din metal.
Acest produs se remarca prin aderenta excelenta atat la suprafete din otel cat si la suporturi din aluminiu, chiar imbatranite, insa numai dupa tratarea si grunduirea anticoroziva, cu un grund de tip: acrilo-poliuretanic, epoxidic, epoxy-ester sau etilsilicat cu zinc, in functie de suport si de destinatia finala.
Este un sistem profesional bicomponent, ce se va aplica doar de personal specializat si cu experienta, cu rezultate de exceptie, destinat atat acoperirii de protectie cat si celei decorative, in special a suprafetelor metalice sau din alte materiale, dupa o grunduire adecvata, situate la interior sau exterior, chiar exploatate in conditii de agresivitate chimica sau mecanica peste medie. Are o durata indelungata de viata, fara necesitatea de interventii periodice.
Realizat din rasina poliesterica saturata, desi fabricat in special pentru suporturi metalice, asigura performante excelente pe toate suprafetele, indiferent de natura acestora, ce necesita o protectie superioara fata de diversi factori agresivi ca: uzura, expunere la medii chimic agresive, umezeala in exces, variatii de temperatura, solicitari mecanice sau climatice, etc., dupa o pregatire atenta a suportului si materialului inainte de aplicare. Cu rezistenta mare la imbatranire, permite utilizarea indelungata a protectiei.
Suporturile acoperite doar de rugina pot fi pregatite, ca solutie alternativa, cu Convertor de Rugina “Emex Oxifer”, care va fixa rugina pe suportul metalic, si o va inactiva, fara sa mai fie necesara aplicarea grundului.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”
Vopsea pentru metal “Hammerschlag”
Email epoxidic pentru placi ceramice
Vopsea metalizata aurie fier forjat
Vopsea poliuretanica ambarcatiuni “Emex”
Vopsea epoxidica metal “Emex Esine”
Solicita Informatii