GRUND EPOXIDIC DE AMORSARE “EMEX”

Amorsa rasini epoxidice solventate “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Amorsa epoxidica bicomponenta “Emex”

Categorii: Vopsele Pardoseli & Trafic
Pret: 211.88Ron/ Bidon 3 Kg
+ Bid. 0.75 Kg Intaritor - Pachet
Pretul include TVA
Produsul este transparent. Se poate nuanta, la comanda, doar pentru vizualizarea defectelor.
-->
Vezi cos
5.00 /5

11

Grund Epoxidic de Impregnare pentru Pardoseli “Emex”, numit generic Amorsa Epoxidica - este un produs bicomponent, de acoperire primara, destinat pregatirii suprafetelor din beton, sau alte materiale minerale, in vederea realizarii unei maxime compatibilitati intre suportul cimentic si stratul final de vopsea epoxidica sau poliuretanica.
Acest sistem este folosit cu rezultate foarte bune atat in cazul vopselelor, cat si al pardoselilor epoxidice sau poliuretanice, functie de tipul de produs utilizat si suport, si se compune din:

 • Baza, realizata din rasina epoxidica solventata si aditivi specifici, cu
 • Intaritor poliaminoamidic, pentru polimerizare, care determina atat uscarea cat si realizarea parametrilor optimi de performanta a sistemului. In pagina dedicata, puteti gasi detalii tehnice sau de pret.

Nota: In absenta intaritorului, la folosirea incorecta a acestuia, sau prin inlocuirea cu produse aparent similare, dar a caror provenienta nu este sigura, ori nerecomandate de producator, parametrii de performanta nu vor fi realizati, iar uscarea nu se va mai produce; exista riscul de compromitere totala a sistemului.


Produsul are caracteristici foarte bune de aderenta, si compatibilizare a suportului. Prezinta stabilitate in zone cu medii agresive, cu climat instabil, sau variatii mari de temperatura, dar si rezistenta la eforturi si socuri mecanice.
Pentru siguranta obtinerii tuturor performantelor, se va utiliza doar in conditii de aplicare profesionala cu personal specializat, si urmarind cu strictete indicatiile din Fisa Tehnica a produsului.

Amorsa epoxidica este transparenta, dar poate fi nuantata pentru vizualizarea defectelor de suprafata.

Caracteristici principale:

 • Impermeabilizeaza suportul;
 • Inchide porii suprafetei;
 • Fixeaza suportul;
 • Durabilitate indelungata;
 • Aderenta ridicata la suport;
 • Rezistenta la socuri mecanice;
 • Rezistenta mare la agenti corozivi;
 • Rezistenta la medii chimic agresive;
 • Rezistenta la variatii de temperatura;
 • Compatibilitate cu vopsele bicomponente.

Grundul Epoxidic (Amorsa Epoxidica) de Impregnare Pardoseli “Emex” este destinat utilizarii profesionale pentru pregatirea suprafetelor din beton, in vederea acoperirii cu vopsele epoxidice pentru pardoseli. Acest produs confera maximum de compatibilitate pentru vopselele bicomponente epoxidice dar si poliuretanice, pentru pardoseli, pentru care realizeaza un substrat excelent, prin fixarea eficienta a suprafetei-suport.
Este folosit cu rezultate remarcabile pentru pregatirea tuturor pardoselilor din beton, asigurand o protectie suplimentara fata de diversi factori agresivi, si sustinand toate caracteristicile de rezistenta si durabilitate, ale sistemului aplicat, din gama vopselelor epoxidice sau poliuretanice de pardoseala.

Fiind in sistem cu vopselele bicomponente “Emex”, si acest produs este agrementat sanitar si recomandat pentru spatii cu conditii speciale de igiena, cum ar fi cazul in industria de medicamente sau cea a prelucrarii si desfacerii alimentelor, potrivit cerintelor normelor europene.

Este necesara respectarea operatiunilor de pregatire a suprafetei, care constau din urmatoarele:

Aplicarea acestei amorse epoxidice se face doar prin roluire, cu trafaleti special destinati acestui tip de aplicare. De regula nu este necesara ajustarea vascozitatii, dar in cazuri speciale, aceasta poate fi facuta cu Solvent Epoxidic “Emex”, sau alt diluant recomandat de producator, si sub directa indrumare a acestuia.

Amorsa Epoxidica pentru Impregnare Pardoseli “Emex” are o buna compatibilitate cu vopselele epoxidice sau poliuretanice de pardoseala. Se vor respecta intocmai recomandarile producatorului.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, fara depuneri
Nevolatile%min. 33
Raport de amestecaregr.1.000 ÷ 250
Pot-life la 23°COremax. 2
Consum specificg/mp/strat120 - 140
Pelicula
AspectContinua, lucioasa
Timp mediu de uscareore6
Uscare in profunzimeore24
Rezistenta la apa500 orebuna, fara modificari
Rezistenta la ulei48 orebuna, fara modificari
Cautari similare
Pardoseala autonivelanta epoxidica “Emex”
Pardoseala antiderapanta epoxy “Emex”
Pardoseala epoxidica - covor de piatra
Amorsa poliuretanica bicomponenta
Lac epoxidic solventat
Amorsa epoxidica lemn “Emex”
Solicita Informatii