ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

INTARITOR EPOXIDIC EMEX I 30-25”

Toate produsele noastre sunt fabricate în Sistemul de Management Integrat al Calitatii
ISO 9001; ISO 14001; OHSAS 18001
Romtehnochim asigura garantia calitatii
Produs fabricat in Romania
Produse fabricate in Romania, cu materiale import UE.
Descriere

Intaritorul Epoxidic “Emex” Seria I 30-25 este, din punct de vedere chimic, un aduct de poliaminoamida de inalta vascozitate, modificata 70% in Xylol.
Se utilizeaza la sistemele epoxidice solventate, pentru realizarea parametrilor tehnici, prin amestecarea celor doua componente:

 • Baza epoxidica, realizata din rasini epoxidice solventate, cum ar fi lacul epoxidic. In cazul in care produsul final este un email, vopsea sau grund, baza va contine si adaosuri de pigmenti, aditivi specifici si solventi organici, si
 • Intaritorul de tip “poliaminoamidic modificat”, ce se va utiliza pentru realizarea polimerizarii produsului.

Nota: Intaritorul este livrat in ambalaje predozate. Utilizarea acestuia este obligatorie, fiind factorul principal de polimerizare a sistemului epoxidic si implicit de realizare a parametrilor de performanta specificati.


Utilizarea este recomandata pentru temperaturi de peste +10°C.
Culoare: transparent, cu usoara (posibila) nuanta galbui sau roz.

Caracteristici principale:

Produs de inalta calitate
 • Creste aderenta la beton;
 • Mareste gradul de luciu;
 • Creste rezistenta la uzura;
 • Creste rezistenta mecanica;
 • Creste rezistenta la spalare;
 • Creste rezistenta la zgariere;
 • Creste rezistenta la factori chimici;
 • Asigura realizarea unei duritati mari;
 • Mareste capacitatea de protectie impotriva coroziunii.

Detalii de utilizare

Intaritorul Epoxidic “Emex” Seria I 30-25 este folosit strict ca agent de intarire pentru produsele epoxidice solventate, din gama “Emex”, ca: Lacuri epoxidice, Emailuri si vopsele epoxidice, Grunduri si amorse epoxidice.
Utilizarea intaritorului este strict legata de produsul final pentru care asigura performante, iar plaja de utilizare este conforma acestuia, dar putem totusi mentiona: beton, structuri metalice, instalatii folosite in industria alimentara, chimica, farmaceutica, de prelucrare a titeiului, industria hartiei, de armament, dar si in multe alte zone unde este solicitata o rezistenta ridicata la factori chimici, mecanici, sau medii agresive (factori chimici, umiditate mare, uleiuri, trafic, etc.), ori conditii speciale de igiena (laboratoare medicale, farmacii servicii de alimentatie publica, etc.).

Intaritorul epoxidic “Emex” se utilizeaza in sisteme agrementate sanitar pentru cerinte speciale de igiena cum ar fi cazul la: spitale, laboratoare, farmacii, restaurante, cantine, etc., potrivit cerintelor normelor europene.

Este obligatorie respectarea stricta a tuturor indicatiilor, sau limitarilor din Fisa Tehnica a produsului de baza, in vederea obtinerii performantelor maxime ale peliculei finale.
Rapoartele de amestecare sunt prezentate in documentatia fiecarui produs in parte, ele diferind in functie de tipul de sistem, temperatura si conditiile de aplicare, cat si de tipul de material din care este alcatuit suportul. Aceste rapoarte sunt gravimetrice, deci va fi absolut necesara cantarirea componentilor. Dozarea volumetrica prezinta riscul aparitiei de erori semnificative, datorita diferentelor de densitate existente intre loturi.

Este recomandat pentru suprafetele interioare. Pentru suporturi situate la exterior sunt necesari aditivi speciali, ce vor fi adaugati doar industrial, de catre producator.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in .

Caracteristici tehnice
Caracteristica U/M Valoarea Caracteristicii
Aspect - omogen, fara depuneri
Culoare - <8
Vascozitate mPas 440 ÷ 1500
Densitate la 20°C gr/cm³ 0,94 ± 0,02
Pot-life la 23°C Ore max. 2
Echivalent amina gr/cm³ cca. 340
Pelicula
Nu este cazul    

Comanda sau cere informatii:
Intaritor Epoxidic
“Emex I 30-25”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea