CONSUM VOPSEA RASINA EPOXIDICA - EMAIL EPOXIDIC “EMEX”

Email epoxidic - Vopsea rasina epoxidica

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Emailul Epoxidic Bicomponent “Emex” este un sistem profesional, de noua generatie, pe baza de rasina epoxidica solventata, alcatuit din doua componente, care functioneaza sinergic.
Sistemul se caracterizeaza prin aderenta exceptionala la orice suport, rezistenta si stabilitate deosebite in medii puternic agresive chimic, acide sau alcaline, variatii mari de temperatura sau temperaturi extreme, pozitive sau negative, rezistenta la uzura si abraziune, hidrocarburi, umiditate in exces sau chiar imersie, etc.
Realizat din rasina epoxidica, acest sistem de ultima generatie, este folosit cu rezultate excelente, in conditiile unei corecte pregatiri a suportului, pe toate suprafetele ce necesita o protectie superioara fata de apa, umiditate, factori agresivi, de la frecare pana la expunere in medii chimic agresive, hidrocarburi sau compusi chimici corozivi.
Suprafetele anterior vopsite, cu vopsele pe baza de rasina epoxidica sau similare, vor fi slefuite in prealabil. Indiferent de calitatea suprafetei, se vor face teste de compatibilitate pentru aplicarea emailului epoxidic. Se are in vedere ca, fiind un produs profesional, este recomandat sa fie aplicat de personal specializat.
Pentru suprafetele metalice noi, sau dupa sablarea celor vechi, se va aplica un strat de Grund Anticoroziv Epoxidic “Emex”, fabricat de asemeni pe baza de rasina epoxidica solventata, si agenti inhibitori de coroziune.
In cazul folosirii pe suprafete din lemn, fibra de sticla, sau chiar zidarii, este indicat sa se pregateasca suprafata, in prealabil, cu o Amorsa Epoxidica pentru Lemn si Fibra de Sticla “Emex”, pentru obtinerea performantei optime.
Aceasta vopsea epoxidica poate fi colorata industrial in orice nuanta a cartelei RAL.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea poliuretanica metal/ beton “Emex”
Vopsea cauciucata metal/ beton “Emex”
Email epoxidic hidrosolubil “Emex WD-E”
Vopsea poliuretanica ambarcatiuni “Emex”
Vopsea epoxidica metal “Emex Esine”
Email poliesteric de metal “Emex Estada”
Solicita Informatii