CONSUM VOPSEA RASINA EPOXIDICA - EMAIL EPOXIDIC “EMEX”

Email epoxidic - Vopsea rasina epoxidica

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea epoxidica pentru metal “Emex”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Numit generic si Vopsea Epoxidica, Emailul Epoxidic Bicomponent “Emex” este un sistem profesional, de generatie noua, pe baza de rasina epoxidica solventata, pigmenti, aditivi, si solventi, destinat acoperii si protectiei suporturilor situate la interior, chiar in conditii de exploatare intensa.
Sistemul se caracterizeaza prin aderenta exceptionala la suportul corect pregatit, rezistenta si stabilitate deosebite in medii puternic agresive chimic, acide sau alcaline, expunere la factori de coroziune, variatii mari de temperatura sau temperaturi extreme, pozitive sau negative, rezistenta la uzura si abraziune, hidrocarburi, umiditate in exces sau chiar imersie, sau alti factori de eroziune chimica sau mecanica.
Este destinat utilizarii profesionale pentru protejarea si decorarea suprafetelor din metal, beton sau lemn, situate la interior, chiar expuse la agenti generatori de coroziune, umiditate in exces sau factori de eroziune chimica ori mecanica. Produsul se poate utiliza si la exterior, in cazuri definite, dar numai cu acordul producatorului, pentru adaugarea de aditivi speciali.
Realizat din rasina epoxidica, acest sistem de noua generatie, este folosit cu rezultate excelente, in conditiile unei corecte pregatiri a suportului, pe toate suprafetele ce necesita o protectie superioara fata de umiditate, factori agresivi, de la frecare pana la expunere in medii chimic agresive, hidrocarburi sau compusi chimici corozivi.
Suprafetele anterior vopsite, cu vopsele pe baza de rasina epoxidica sau similare, vor fi slefuite in prealabil. Indiferent de calitatea suprafetei, se vor face teste de compatibilitate pentru aplicarea emailului epoxidic. Se are in vedere ca, fiind un produs profesional, este recomandat sa fie aplicat de personal specializat.
Pentru o pregatire corecta a suportului se recomanda curatarea in totalitate a straturilor anterioare. Suprafetele metalice vor fi sablate, sau curatate mecanic pana la luciu metalic.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea poliuretanica metal/ beton “Emex”
Email epoxidic pentru placi ceramice
Vopsea cauciucata metal/ beton “Emex”
Email epoxidic hidrosolubil “Emex WD-E”
Vopsea poliuretanica ambarcatiuni “Emex”
Email poliesteric de metal “Emex Estada”
Solicita Informatii