DILUANT PENTRU VOPSELE POLIURETANICE “EMEX”

Solvent vopsele poliuretanice “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Solvent vopsele poliuretanice “Emex”

Categorii: Vopsele Industriale
Pret: 42.22Ron/ Bidon 1 L
Pretul include TVA
Produsul este lichid, transparent. Nu este posibila si nici necesara colorarea.
-->
Vezi cos
5.00 /5

6

Linkuri utile ...

Diluant Vopsele Poliuretanice “Emex” - un produs special, cu adresabilitate restransa si de utilizare strict profesionala, intrebuintat doar industrial, pentru asigurarea unei corecte reglari a vascozitatii de aplicare a lacurilor, vopselelor, emailurilor si grundurilor pe baza de rasini acrilo-poliolice (poliuretanice) solventate, realizat ca amestec ponderat de solventi organici, ce actioneaza sinergic pentru solventarea produselor mentionate.

Prezinta un efect intens de diluare, care se manifesta imediat. Nu este permisa folosirea acestuia in alte scopuri decat cele industriale, recomandate de producator, sau in zona DIY.

Acest solvent asigura o solventare corespunzatoare, faciliteaza intinderea si, mai ales, pastreaza in totalitate proprietatile finale de pelicula ale produsului, cum ar fi duritatea, dar, indeosebi a luciului, care este printre cele mai vizibile caracteristici, ce pot fi afectate de utilizarea de solventi neadecvati, sau destinati altor aplicatii.

Caracteristici principale:

  • Reactie imediata;
  • Consum echilibrat;
  • Randament bun;
  • Posibilitati de pastrare;
  • Eficient pentru diluare;
  • Pastreaza calitatea initiala;
  • Nu afecteaza culorile;
  • Eficient la curatare;
  • Compatibilitate cu rasini poliolice;
  • Compatibilitate partiala cu alte rasini.

Solvent pentru Vopsele Poliuretanice “Emex” - este dedicat solventarii si reglarii vascozitatii de aplicare a produselor, inaintea aplicarii, realizate pe baza de rasini acrilo-poliolice (numite si poliuretanice), in solutie, cum ar fi vopsele, lacuri, emailuri sau grunduri poliuretanice bicomponente solventate. Este destinat utilizarii industriale.

Are o aplicabilitate restransa si se recomanda, in principal, pentru urmatoarele produse:

In conditii controlate, si numai dupa efectuarea de teste de compatibilitate, poate fi folosit la diluarea altor produse, chiar din gama celor epoxidice, nitrocelulozice sau acrilice solventate.

Solventul pentru Rasini Poliuretanice “Emex” este folosit, de asemenea, pentru indepartarea urmelor ramase din stropirea accidentala, sau la curatarea instrumentelor de aplicare, ca instalatii de pulverizare cu aer, sau airless.

Pentru obtinerea de rezultate superioare la aplicare, trebuiesc facute teste de dilutie, pentru obtinerea unui raport cat mai corect. Acesta se situeaza in intervalul 5 ÷ 15%, dar este influentat atat de modul de aplicare cat si de materialul suportului. Diluarea peste limitele admise va influenta in mod negativ proprietatile peliculei finale.

Nu se va folosi pentru alte aplicatii inafara celor poliuretanice “Emex”, decat cu acordul producatorului, si numai
dupa verificarea exhaustiva a compatibilitatii, in caz contrar existand riscul compromiterii sistemului.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-lichid, transparent
Densitategr/cmc0,88 ± 0,10
Culoare-Transparent
Indice de aciditatecf. fisamax. 2
Refractie la 20°C-1,50 - 1,53
Pelicula
Nu este cazul
Cautari similare
Solvent auto si vopsele speciale
Solvent vopsele cauciucate “Emex”
Solvent vopsele epoxidice “Emex”
Solvent vopsea marcaj “Emex Route”
Solvent vopsele poliesterice “Emex”
Diluant de uz general “Emex”
Solicita Informatii