CONSUM CONVERTOR SI INHIBITOR DE RUGINA “EMEX OXIFER”

Convertor rugina “Emex” - Direct pe metal

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este teoretic si are in vedere consumuri obtinute in conditii experimentale. Gradul de pregatire al suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventualele pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Convertor si inhibitor - Sistem antirugina

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Sistemul Convertor de Rugina “Emex Oxifer” reprezinta o solutie de neutralizare rugina, destinat utilizarii profesionale, pentru suprafetele de metal ruginite, unde se doreste aplicarea unor produse decorative ca emailuri sau vopsele, direct peste stratul corodat, in special in zonele unde procedee avansate de curatare, cum ar fi sablarea, decaparea sau fosfatarea, nu pot fi aplicate, sau nu au eficienta scontata.
Este utilizat, cu aceleasi bune rezultate, pe suprafete metalice situate atat la interior cat si la exterior, conditiile de aplicare fiind identice, produsul putand fi asimilat ca vopsea antirugina.
Utilizarea produsului nu are nici un fel de limitari legate de suport, orice urma de rugina fiind instantaneu transformata in suport de vopsire stabil, fara nici o pregatire speciala, dincolo de degresare si eliminarea exfolierilor.
Astfel, sistemul poate fi folosit, fara sablare prealabila si chiar fara folosirea unei solutii de fosfatare, cum ar fi Solutia pentru Indepartarea Ruginii “Emex Rust Stop”, pentru oricare dintre suporturile de mai jos:

  • La structuri feroase, inclusiv tabla zincata, partial sau total atacate de rugina, cum ar fi: mobilier metalic, usi, calorifere, rafturi, obloane, jgheaburi, porti, balustrade, ferestre, acoperisuri, etc.
  • In industria de automobile, pentru a neutraliza rugina in zonele oxidate ale caroseriei, cum ar fi: imbinari, suduri, zgarieturi, urme de lovituri, caroserie mai ales in partea inferioara, etc.
  • Pentru intretinerea utilajelor sau masinilor industriale, dar si structurilor metalice cum ar fi: depozite, rezervoare, silozuri, tevi, schele, si in toate cazurile in care spatiile nu permit sablarea pentru a indeparta rugina.
  • In industria navala, pe suprafete unde nu se poate efectua sablarea si, de asemeni, la poduri, locomotive, s.a.
  • Orice structura metalica afectata de rugina, care este necesar sa fie vopsita sau conservata.

Inaintea vopsirii se recomanda, totusi, aplicarea unui grund anticoroziv. Grundul poate fi ales din pagina dedicata, fara vreo restrictie sau recomandare speciala, inafara de a fi compatibil cu stratul final, acesta urmand sa se aplice direct peste stratul chelat de rugina. Vopsirea va putea fi facuta cu orice tip de email sau vopsea, in functie de necesitati, cu conditia respectarii compatibilitatii cu grundul anticoroziv ales.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Grund anticoroziv poliesteric “Emex”
Grund anticoroziv pentru metal “Emex”
Grund poliuretanic bicomponent “Emex”
Grund anticoroziv “Emex AQ Eco”
Grund anticoroziv bicomponent “Emex”
Grund tip auto anticoroziv “Emex”
Solicita Informatii