CONSUM CONVERTOR SI INHIBITOR DE RUGINA “EMEX OXIFER”

Convertor rugina “Emex” - Direct pe metal

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Convertor si inhibitor - Sistem antirugina

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Sistemul Convertor de Rugina “Emex Oxifer” este un produs anticoroziv, aplicabil direct pe suprafata ruginita de metal, realizat in scopul facilitarii aplicarii de emailuri sau vopsele pe suprafete ruginite, fara o curatare prealabila a acestora. Este realizat pe baza de rasini sintetice, agenti de chelare (substante specializate care asigura legarea ionilor și moleculelor de ioni metalici), cu adaos de materiale anticorozive, inhibitori de coroziune si aditivi.
Astfel, aceasta solutie antirugina transforma stratul corodat intr-un complex chelat stabil, insolubil si aderent ce, practic, va crea o suprafata perfecta pentru vopsirea direct peste rugina, fara a mai necesita sablarea, decaparea, fosfatarea, sau curatarea mecanica a suportului, in cadrul pregatirii suportului.
Nota importanta: Limitele de temperatura intre care Convertorul de Rugina “Emex Oxifer” se poate pastra sau transporta, sunt intre 4 si 30°C. Inafara acestui interval, produsul poate fi afectat prin modificari ale caracteristicilor, gelifiere, sau pierderea proprietatilor, partial sau in totalitate.
Reprezinta o solutie de neutralizare rugina, destinata utilizarii profesionale, pentru suprafetele de metal ruginite, unde se doreste aplicarea unor produse decorative ca emailuri sau vopsele, direct peste stratul corodat, in special in zonele unde procedee avansate de curatare, cum ar fi sablarea, decaparea sau fosfatarea, nu pot fi aplicate, sau nu au eficienta scontata.
Utilizarea produsului nu are nici un fel de limitari legate de suport, orice urma de rugina fiind instantaneu transformata in suport de vopsire stabil, fara nici o pregatire speciala, dincolo de degresare si eliminarea exfolierilor.
Pelicula formata, va fi de culoare neagra.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Grund anticoroziv poliesteric “Emex”
Grund anticoroziv pentru metal “Emex”
Grund poliuretanic bicomponent “Emex”
Grund anticoroziv “Emex AQ Eco”
Grund anticoroziv bicomponent “Emex”
Grund tip auto anticoroziv “Emex”
Solicita Informatii