GRUND CLORCAUCIUC DE AMORSARE “EMEX”

Grund clorcauciuc de amorsare pardoseli “Emex”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Amorsa clorcauciuc impregnare “Emex”

Categorii: Vopsele Pardoseli & Trafic
Pret: 194.60Ron/ Bidon 4 Kg
Pretul include TVA
Produsul este transparent. Se poate nuanta, la comanda, doar pentru vizualizarea defectelor.
-->
Vezi cos
5.00 /5

13

Grund de Amorsare Clorcauciuc pentru Pardoseli “Emex” - este un produs monocomponent, profesional, pe baza de emulsii de cauciuc clorurat, pigmenti, plastifianti, solventi si aditivi specifici.
Este utilizat pentru pregatirea suprafetelor-suport din materiale cimentice, sape sau betoane, inclusiv cele pentru bazine sau piscine din beton, inaintea aplicarii de vopsele clorcauciuc de orice tip, pentru care asigura realizarea unei perfecte compatibilitati, aderesandu-se cu precadere, celor pentru pardoseala.

Produsul, care va potenta toate performantele top-coat-ului clorcauciuc (cauciucat), este caracterizat printr-o mare rezistenta la apa sau umiditate excesiva remanenta, ori chiar imersare, aderenta exceptionala la suport, rezistenta si stabilitate in medii chimic ponderat agresive, variatii mari de temperatura sau socuri termice, etc.

Amorsa Clorcauciuc pentru Pardoseli “Emex” este transparenta, dar, la comanda, poate fi usor nuantata, chiar in culoarea vopselei, pentru scoaterea in evidenta a potentialelor defecte de aplicare.

Caracteristici principale:

  • Impermeabilizare suport;
  • Capacitate de inchidere a porilor;
  • Asigura fixarea suportului;
  • Duritate excelenta;
  • Putere mare de acoperire;
  • Durabilitate superioara;
  • Rezistenta la socuri mecanice;
  • Rezistenta la agenti corozivi;
  • Rezistenta la intemperii;
  • Rezistenta la variatii de temperatura.

Grundul Clorcauciuc pentru Amorsare Pardoseli “Emex” este un produs de acoperire primara, cu proprietati superioare, destinat impregnarii suporturilor din materiale minerale, sape cimentice sau din beton, sape minerale cu, sau fara autonivelare, placi cimentice turnate, mozaic, etc., pentru fixarea suprafetelor-suport si inchiderea porilor acestora, inaintea acoperirii cu vopsele clorcauciuc, in spatii interioare sau exterioare.
Desi nu este un produs care sa prezinte dificultati de aplicare, este obligatorie respectarea parametrilor de aplicare si pregatire a suportului, prevazuti in Fisa Tehnica.
Poate fi folosit atat in cazul suprafetelor exploatate in spatii cu trafic intens, unde se inregistreaza uzura si socuri mecanice, cat si pentru cele care functioneaza in spatii imersate, cum este cazul piscinelor sau bazinelor de beton.

Aceasta amorsa de pardoseala, fiind in sistem cu vopseaua clorcauciuc, este de asemenea agrementata sanitar, conform cerintelor UE, si indicata pentru zone cu recomandari speciale de igiena, cum ar fi cele medicale, ca laboratoare, farmacii, etc., sau spatii destinate producerii si desfacerii alimentelor.

Pregatirea ideala a suportului, comporta minim trei operatiuni principale:

Amorsa clorcauciuc se va aplica fie prin roluire cu trafaleti speciali, rezistenti la solvent, fie prin pulverizare airless, cu masini de mare presiune. Nu se vor folosi piepteni sau tragatoare si, nu se va aplica in straturi groase. Diluarea se face doar cu Solvent pentru Vopsele Clorcauciuc “Emex”, sau alti solventi recomandati de producator.

Grundul de Amorsare Clorcauciuc pentru Pardoseli “Emex” este recomandat atat pentru pardoseli cat si pentru piscine, remarcandu-se prin bune proprietati si rezistenta la apa, sau umezeala permanenta, expunere in medii ostile, rezistenta la factori mecanici ca uzura excesiva, trafic intens sau socuri mecanice, s.a.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, fara depuneri
Densitategr/cmc1,10 ± 0,05
Putere de acoperireNr. straturi1
Timp de scurgere, Ø4Sec.80 - 100
Consum specificg/mp/strat120 - 140
Pelicula
AspectContinua, lucioasa
Timp mediu de uscaremin.30
Uscare in profunzimeore3
Rezistenta la apa500 orebuna, fara modificari
Rezistenta la ulei48 orebuna, fara modificari
Cautari similare
Vopsea de pardoseala din beton “Emex”
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Vopsea cauciucata pentru beton “Emex”
Marcaje rutiere asfalt “Emex Route”
Amorsa epoxidica bicomponenta “Emex”
Amorsa poliuretanica bicomponenta
Solicita Informatii