CONSUM VOPSEA ACRILICA 2K FARA IZOCIANAT “EMEX HYBRID”

“Emex Hybrid” - Acrilica 2K fara izocianat

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Acrilica 2K cu intaritor epoxidic

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Acrilica Bicomponenta fara Izocianat “Emex Hybrid” - sistem modern de acoperire profesionala, de inalta calitate, de generatie noua, pe baza de polimeri acrilici cu functie acida, ce reticuleaza cu o rasina epoxidica nesolventata, fapt ce determina un grad de nocivitate sau toxicitate foarte scazut.
Aceasta vopsea se caracterizeaza prin duritate si rezistenta la abraziune, buna rezistenta si durabilitate la exterior si implicit la lumina, excelenta rezistenta la coroziune si cu rezistenta ridicata la umiditate sau apa ori chiar la imersie, putand fi utilizata si pentru mediu marin.
Mecanismul de formare a peliculei este determinat de conversia chimica a rasinii acrilice cu cea epoxidica solvent-free, in prezenta aerului.
Aplicarea Vopselei Acrilice Bicomponente fara Izocianati “Emex Hybrid” se poate face fie manual, cu pensula, trafalet din fibre naturale, fie prin pulverizare cu aer sau instalatii airless. Diluarea, in vederea reglarii vascozitatii de aplicare, se va face numai daca este necesar, la recomandarea producatorului si sub indrumarea acestuia, cu solventi compatibili.
Este destinata utilizarii strict profesionale.
Pentru realizarea unei pelicule cat mai durabile, este necesara crearea unei compatibilitati optime intre suport si stratul de vopsea, prin folosirea fie a unui grund anticoroziv cum ar fi Grundul Epoxidic Anticoroziv “Emex”, in cazul suprafetelor metalice fie, in cazul suprafetelor din ciment sau beton, piscine, etc., prin amorsarea suportului cu Amorsa Epoxidica de Impregnare “Emex”.
Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea anticoroziva 3 in 1
Vopsea acoperis tabla si tigla metalica
Email pentru panouri sandwich
Email poliesteric de metal “Emex Estada”
Vopsea epoxy-ester 3 in 1
Vopsea poliuretanica metal/ beton “Emex”
Solicita Informatii