VOPSEA ACRILICA 2K FARA IZOCIANAT “EMEX HYBRID”

“Emex Hybrid” - Acrilica 2K fara izocianat

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Acrilica 2K cu intaritor epoxidic

Categorii: Vopsele Industriale
Pret: 245.75Ron / Pachet
+ Bid. 0.22 Kg Intaritor
Pretul include TVA
Preturi pentru culorile standard, din lista. Culori RAL se produc doar pe comanda, in max. 3 zile de la lansarea comenzii ferme. Pretul acestora va diferi, in functie de nuanta.
-->
Vezi cos
5 /5

1

Vopsea Acrilica Bicomponenta fara Izocianat “Emex Hybrid” - sistem modern de acoperire profesionala, de inalta calitate, de generatie noua, pe baza de polimeri acrilici cu functie acida, ce reticuleaza cu o rasina epoxidica nesolventata, fapt ce determina un grad de nocivitate sau toxicitate foarte scazut.
Produsul este alcatuit din doi componenti, care, prin combinare, vor asigura reticularea sistemului si realizarea parametrilor de mare performanta ai vopselei acrilice bicomponente:

 • Componenta A - baza acrilica nuantata;
 • Componenta B - rasina epoxidica transparenta solvent-free, cu functie de intaritor. Este livrata separat, in ambalaje predozate.

Aceasta vopsea se caracterizeaza printr-o elasticitate marita si rezistenta la abraziune, buna rezistenta la factori de mediu si implicit la lumina, durabilitate mare la exterior, excelenta rezistenta la coroziune si rezistenta ridicata la umiditate sau apa ori chiar la imersie, putand fi utilizata la piscine sau pentru mediu marin.
Mecanismul de formare a peliculei este determinat de conversia chimica a rasinii acrilice cu cea epoxidica solvent-free, in prezenta aerului.

Produsul se nuanteaza industrial intr-o gama variata de culori, conform cartelei RAL.

Caracteristici principale:

 • Putere mare de acoperire;
 • Aderenta foarte buna la suport;
 • Etalare superioara;
 • Grad de luciu ridicat;
 • Duritate superioara;
 • Durabilitate indelungata;
 • Rezistenta excelenta la uzura;
 • Rezistenta foarte buna la acizi, baze, saruri;
 • Protectie anticoroziva foarte buna;
 • Rezistenta mare la apa;
 • Capacitate de impermeabilizare;
 • Rezistenta ridicata la variatii de temperatura;
 • Rezistenta ridicata la socuri termice;
 • Rezistenta foarte buna la radiatii UV.

Vopseaua Acrilica Bicomponenta fara Izocianat “Emex Hybrid”, datorita versatilitatii sale exceptionale, permite o arie de aplicabilitate cu utilizari multiple. Este destinata utilizarii profesionale.
Ca si aplicatii uzuale putem mentiona:

- strat final pentru piscine, bazine de beton sau fibra de sticla, bazine de inot, depozite de apa, bazine decorative si fantani arteziene, iazuri cu pesti, baraje si canale de apa;
- in domeniul aplicatiilor navale, pentru vopsirea ambarcatiunilor de mici sau mari dimensiuni, indiferent de materialul de constructie (metal, lemn, fibra de sticla), pentru o protectie eficienta la contactul cu apa dulce sau sarata. La nave se poate utiliza pentru tancuri de balast, punti interioare si exterioare, compartimentul masinilor, magazii frigorifice, dar si pentru opera vie, insa fara proprietati antivegetative;
- masini si utilaje industriale, cum ar fi: macarale, poduri, stivuitoare, masini de prelucrare, etc., sau masini si utilaje agricole, ca: semanatori, tractoare, combine, remorci, utilaje de imprastiat ingrasaminte, etc.;
- in general, in zona de industrie, se foloseste ca strat final in sisteme de protectie exploatate in medii agresive ca: factori chimici si/ sau corozivi, medii acide, alcaline, solventi chimici, hidrocarburi, expunere la abur sau umiditate, dupa incheierea procesului de uscare si intarire in profunzime, variatii mari de temperatura, etc.
- Fiind o vopsea cu o excelenta rezistenta atat la apa cat si la clor, se utilizeaza si la protectia piscinelor.

Pregatirea suprafetei-suport, premergatoare vopsirii, reprezinta o etapa de maxima importanta pentru realizarea parametrilor de rezistenta si durabilitate optimi, si consta in urmatoarele:

Aplicarea Vopselei Acrilice Bicomponente fara Izocianati “Emex Hybrid” se poate face fie manual, cu pensula, trafalet din fibre naturale, fie prin pulverizare cu aer sau instalatii airless. Diluarea, in vederea reglarii vascozitatii de aplicare, se va face numai daca este necesar, la recomandarea producatorului si sub indrumarea acestuia, cu solventi compatibili.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, fara depuneri
Nevolatile%min. 70 ± 3
Raport de amestecaregr.1.000 ÷ 55
Pot-life la 23°COremax. 3
Consum specificg/mp/strat120 - 130
Pelicula
AspectContinua, lucioasa
Timp mediu de uscareore24
Realizare parametrizile5
Rezistenta la apa500 orebuna, fara modificari
Rezistenta la ulei48 orebuna, fara modificari
Cautari similare
Vopsea anticoroziva 3 in 1
Vopsea acoperis tabla si tigla metalica
Email pentru panouri sandwich
Email poliesteric de metal “Emex Estada”
Vopsea epoxy-ester 3 in 1
Vopsea poliuretanica metal/ beton “Emex”
Solicita Informatii