ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

Pardoseala Epoxidica Autonivelanta “Emex”

Vezi produsul  Fisa Tehnica

APLICARE EPOXIDICA AUTONIVELANATA

Pardoseala Epoxidica Autonivelanta “Emex” reprezinta una dintre protectiile cele mai versatile, din gama de pardoseli epoxidice. Poate fi utilizata atat in scopuri industriale, cum ar fi cazul unui trafic foarte intens (hypermarket-uri, expozitii, etc.) sau cu masini grele, ori conditii de expunere la solicitari mecanice sau chimice, cat si in scopuri domestice, pentru aspectul estetic si luciul superior. Un atribut special ar fi si faptul ca durata de viata este de peste 10 ani, fara necesitatea efectuarii de reconditionari.

Cotatie pret pardoseala decorativa epoxidica

Performante pardoseala epoxidica

Pardoseala Epoxidica Autonivelanta “Emex” este, de asemeni, un sistem de generatie noua, cu performante excelente, superioare pardoselilor conventionale, cat si vopsirilor de pardoseala. Este utilizata atat pentru protejarea, cat si pentru decorarea pardoselilor din beton. Asigura in egala masura o protectie eficienta la solicitari mecanice, sau factori agresivi de orice alta natura, dar si un aspect estetic superior, cu luciu intens, persistent.

 • Pardoseala autonivelanta este utilizata la realizarea de pardoseli interioare, atat industriale, cat si civile, cu aspect estetic superior, dar si cu rezistete mari la socuri sau solicitari mecanice, trafic, ori variatii de temperatura.
 • Sistemul are si o foarte buna rezistenta la expunerea la diversi factori chimici. Este foarte usor de intretinut, iar durata de viata este foarte indelungata, cu cerinte de remediere aproape inexistente, cu conditia unei exploatari corecte.
Film aplicare pardoseala epoxidica bicomponenta

Proprietati generale ale Pardoselii Epoxidice Autonivelante“Emex”

Principalele proprietati ale Pardoselii Autonivelante Epoxidice “Emex”, ce recomanda folosirea acesteia in scopuri decorative sau de protectie, sunt:

 • Avizare sanitara;
 • Durata de viata min. 10 ani;
 • Duritate excelenta;
 • Luciu superior, persistent;
 • Rezistenta excelenta la trafic;
 • Rezistenta mare la contaminanti;
 • Rezistenta la variatii de temperatura;
 • Rezistenta la vibratii si socuri mecanice.
 • Rezistenta variatii de temperatura.

Aplicarea Pardoselii Epoxidice Autonivelante:

Aplicarea , va realiza performante maxime numai cu conditia indeplinirii tuturor operatiunilor de pregatire a suprafetei, premergatoare aplicarii, in ordinea recomandata si conform instructiunilor din Fisa Tehnica, astfel:

Solicitati informatii despre
Pardoseala Epoxidica
Bicomponenta “Emex”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea