ie warningFolositi un browser pentru care nu mai exista suport.

Pentru o navigare cat mai placuta, va recomandam upgrade la unul din browserele moderne si gratuite pe care le gasiti mai jos.

Trebuie doar sa dati click pe una dintre icoanele de descarcare.

Astfel veti obtine:
Navigare in sigurantaSecuritate
Viteza de navigareViteza
Compatibilitate browserCompatibilitate
Navigare usoaraConfort
Va multumim pentru intelegere!

Pardoseala Epoxidica Cuartz STB “Emex Quartz”

Vezi produsul  Fisa Tehnica

APLICARE COVOR EPOXIDIC DE CUARTZ

Printre pardoselile epoxidice cu caracteristici de inalta performanta, se numara si Covorul Epoxidic Decorativ “Emex Quartz”, denumit adesea si Pardoseala Epoxidica STB. Fiind realizat prin elicoperizarea granulelor de cuartz pe o baza epoxidica, acest tip de acoperire se constituie intr-una din cele mai rezistente solutii existente, cu conditia sa fie realizata conform proceselor tehnologice stabilite de producator, si pusa in opera de catre personal specializat.

Cotatie pret pardoseala decorativa epoxidica

Performante covor epoxidic decorativ

Pardoseala Epoxidica Decorativa “Emex Quartz” este un sistem de noua generatie, de duritate maxim posibila, cu performante mult superioare altor sisteme epoxidice de pardoseala. De regula, acest tip de pardoseala contine granule divers colorate, putand prezenta chiar modele abstracte. Este realizat prin inglobarea de granule de cuart colorat in masa realizata din rasini epoxidice, si elicopterizarea acestora, pana la obtinerea unei suprafete dure, compacte si uniforme.

 • Covorul Decorativ Epoxidic este utilizat la realizarea de pardoseli interioare sau exterioare de mare duritate, in zone cu trafic intens si/sau pentru protectia spatiilor cu trafic intens si/sau de masini grele, ori expuse la factori mecanici extremi.
 • Are rezistenta mare fata de expunerea la agresiuni chimice, asigura o protectie superioara, cu intretinere usoara, cu cerinte minime de reconditionare, foarte rare, si cu termene foarte indelungate de viata.
Film aplicare covor epoxidic STB

Proprietati generale ale Pardoselii Epoxidice “Emex Quartz”

Principalele proprietati ale Covorului Epoxidic “Emex Quartz”, care recomanda utilizarea sa in zonele cele mai expuse, pentru aplicatii mai ales industriale, sunt:

 • Produs agrementat sanitar;
 • Durata de viata min. 10 ani;
 • Duritate excelenta;
 • Aspect decorativ de exceptie;
 • Rezistenta excelenta la uzura;
 • Rezistenta mare la agenti corozivi;
 • Rezistenta la variatii de temperatura;
 • Rezistenta la vibratii si socuri mecanice.
 • Rezistenta excelenta la inghet-dezghet.

Pasi in aplicarea Pardoselii Epoxidice STB

Aplicarea de , va realiza performantele optime numai daca operatiunile necesare sunt respectate intru totul. Operatiunile se vor efectua in ordinea lor fireasca, pentru realizarea corecta a lucrarii. Astfel:

Solicitati informatii despre
Covorul Epoxidic STB
“Emex Quartz”

Sau suna la:
0724-509.552
021-457.1693
Contacteaza Romtehnochim
Contact telefonic pentru vopsea