SOLUTIE ANTIRUGINA “EMEX” CURATARE RUGINA

Solutie curatare rugina “Emex Rust Stop”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Solutie curatare rugina “Emex Rust Stop”

Categorii: Vopsele Decorative
Pret: 212.94Ron/ Bidon 5 L
Pretul include TVA
Produsul este lichid, transparent. Nu este posibila si nici necesara colorarea.
-->
Vezi cos
5.00 /5

11

Linkuri utile ...

Aceasta Solutie de Fosfatare Antirugina “Emex Rust Stop” este un produs profesional, pe baza de acizi slabi si tari, saruri sulfurate, agenti tensioactivi si solventi organici, realizat special pentru curatarea totala de rugina sau tunder a suprafetelor metalice, afectate de coroziunea de suprafata sau de profunzime, odata cu tratarea si pregatirea speciala, prin fosfatare, a acestora in vederea vopsirii, a galvanizarii sau a acoperirii chimice ulterioare.
Solutia de fosfatare si neutralizare rugina este folosita si pentru indepartarea oricarui contaminant chimic sau organic, cum ar fi grasimi ramase din productie, uleiuri, etc., de pe orice fel de suprafata metalica.
Se remarca in special prin faptul ca actiunea de curatare rugina se limiteaza asupra sarurilor de fier in principal, si a contaminantilor, fara a ataca materialul suport, indiferent de calitatea acestuia.

Caracteristici principale:

  • Reactie foarte rapida;
  • Randament bun la curatare;
  • Timp scazut de contact;
  • Actiune de fosfatare;
  • Consum scazut;
  • Actiune asupra altor contaminanti;
  • Actiune limitata la zonele afectate;
  • Nu ataca suportul;
  • Indeparteaza eficient rugina si tunderul;
  • Buna pregatire pentru acoperiri chimice.

Solutie pentru Curatare si Neutralizare Rugina “Emex Rust Stop” - produs profesional de curatare si fosfatare a suprafetelor metalice, utilizat inaintea vopsirii sau acoperirii electrochimice, pentru neutralizarea sau inlaturarea atat a ruginii, de suprafata sau de profunzime, cat si a tunderului. Acest tip de fosfatant, popular numit deruginol sau feruginol, este folosit de asemenea pentru indepartarea altor contaminanti dificil de curatat, cum ar fi grasimile.
Pentru zone puternic afectate, incarcate de rugina, grasimi, saruri sau alti contaminanti, se recomanda pregatirea mecanica prealabila (cu perii mecanice rotative, perii de sarma, panza abraziva, alte mijloace mecanice.).
Solutia de curatare rugina “Emex Rust Stop” se aplica doar cu pensula, sau in bai de spalare special amenajate. Dupa curatarea totala a suportului, acesta va fi spalat pentru indepartarea substantelor anorganice si apoi uscat.

Grunduirea suprafetelor va fi facuta in maxim 2 ore de la terminarea operatiunii de fosfatare, obligatoriu dupa ce suprafata a fost in totalitate uscata, pentru a preveni reaparitia fenomenului de coroziune.

Produsul nu impune nici o restrictie in ceea ce priveste tipul de grund ce va fi aplicat, acesta fiind selectat doar in functie de suport, aplicatie si performantele dorite si nu este influentat de solutia deja aplicata.
Pentru vopsire, poate fi folosit de asemenea si Sistemul Anticoroziv “Emex Dual Protect”, ce combina calitatile de protectie si inhibare anticoroziva ale grundului, cu cele decorative ale unui email.
Solutia pentru neutralizarea si curatarea ruginii (tip Deruginol sau Feruginol) are actiune eficienta pentru orice tip de suport metalic, indiferent de utilizare. Nu se recomanda pentru materiale neferoase decat cu teste prealabile.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-lichid, fara impuritati
Densitategr/cmc1,00 ± 0,05
Culoare-Transparent
Indice aciditatemg KOH/ml. sol280 – 310
Consum specificg/mp/strat40 - 100
Consumul este influentat de tipul de suport si starea acestuia
Pelicula
Nu este cazul
Cautari similare
Pasta decapanta “Emex CM Cleaner”
Grund anticoroziv pentru metal “Emex”
Email alchido-stirenic metal “Emex EQS”
Vopsea premium lemn “Emex Gold”
Email uretanizat pentru metal exterior
Decapant vopsea “Emex PC Eco”
Solicita Informatii