CONSUM VOPSEA POLIASPARTICA PARDOSELI “EMEX P31-AS”

Vopsea poliaspartica pardoseala “Emex P31-AS”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close
INAINTE
INAPOIINAINTE
Calculul este informativ si se refera la consumuri obtinute in conditii experimentale. Pregatirea suportului influenteaza semnificativ aceste consumuri. Nu sunt luate in considerare eventuale pierderi tehnologice sau accidentale, din timpul aplicarii.

Cantitatea finala este conditionata si de ambalajul produsului. Nu se pot livra fractii.

Pentru obtinerea unor rezultate optime consultati:
Fisa Tehnica a produsului: Vopsea poliaspartica “Emex P31-AS”

Pentru recomandari,  contactati producatorul !

Vopsea Poliaspartica pentru Pardoseala “Emex P31-AS” - sistem bicomponent inovator, de ultima generatie, de inalta performanta, cu uscare si intarire rapida, pe baza de esteri aspartici, pentru acoperirea suprafetelor din beton sau alte materiale cimentice, ori pentru protectia suplimentara a vopselelor sau pardoselilor epoxidice sau poliuretanice, in scopul maririi rezistentei mecanice, in special la zgariere.
Un mare avantaj al acestui produs este ca prezinta un timp scurt de uscare, dare in exploatare, si realizarea de protectii de mare duritate pentru pardoseala, viabile in aceeasi zi.
Sistemul este recomandat atat pentru protectii cu rezistenta mecanica superioara, rezistente deosebite la zgariere, trafic intens si, de asemenea, la radiatii UV, cat si pentru pardoseli care necesita respectarea unor standarde ridicate de igiena. Se remarca prin aderenta mare la suport, rezistenta la abraziune si zgariere, la medii climatice diverse (TA, TH, N, M cf. STAS 6535-1983), dar si la factori chimici.
Este utilizata ca strat final pentru protectia de mare rezistenta a unei game variate de suporturi din beton, mozaic, sape, placi aglomerate, microciment, beton amprentat, piatra, caramida aparenta sau alte suprafete minerale.
Prezinta rezistente mari la medii agresive si agenti chimici, dar si la factori de mediu ca intemperii, inghet-dezghet, variatii de temperatura intre +150°C si -30°C, lumina intensa sau radiatii UV, socuri termice, etc.
Duritatea exceptionala si rezistenta ridicata la zgariere, frecare si uzura fac aceasta vopsea un top-coat exceptional pentru protectia pardoselilor sau a vopselelor poliuretanice ori epoxidice.
Este destinata utilizarii strict profesionale, cu personal specializat in aplicarea de vopsele bicomponente.

... [citeste mai mult]
Cautari similare
Vopsea pardoseli cu microfulgi de sticla
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Acrilica 2K cu intaritor epoxidic
Vopsea acoperis tabla si tigla metalica
Lac poliuretanic baza apa “Polimat”
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Solicita Informatii