MARCAJ RUTIER PE BAZA DE APA “EMEX WT-URBAN”

Vopsea de marcaj rutier “Emex WT-Urban”

Un produs “Emex by Romtehnochim”

Close

Marcaj rutier apa “Emex WT-Urban”

Categorii: Vopsele Pardoseli & Trafic
Pret: 150.60Ron/ Bidon 5 Kg
Pretul include TVA
Preturi pentru culorile standard, din lista. Alte nuante se produc pe comanda, in max. 3 zile de la lansarea comenzii ferme. Pretul acestora va diferi, in functie de culoare.
Perlele de sticla se livreaza separat.
-->
Vezi cos
5 /5

1

Vopsea pentru Marcaj Rutier pe Baza de Apa “Emex WT-Urban” - produs monocomponent, profesional, cu aplicabilitate dedicata, pe baza de emulsii acrilice de ultima generatie, materiale de adaos pentru duritate, cum ar fi faina de cuart si α-corindon, pigmenti si aditivi specializati, ce contribuie la uscare si etalare.
Produsul, cu o rezistenta inalta la intemperii, trafic, uzura, hidrocarburi ca benzine si uleiuri, apa sau umezeala ridicata, remanenta, are ca destinatie principala efectuarea de marcaje rutiere, stradale sau pietonale, cu adaos de micro-perle din sticla pentru efect reflectorizant, marcarea parcarilor sau delimitarea diverselor rute pe beton sau asfalt, in zone de circulatie auto sau pietonala.
Ca si aplicatii speciale, mentionam posibilitatea utilizarii pe borduri sau marcaje pe gazon natural sau sintetic.

Culorile vopselei pentru marcaj sunt: alb, galben, rosu, albastru, sau alte culori la cerere.

Caracteristici principale:

 • Aderenta ridicata;
 • Putere mare de acoperire;
 • Stabilitate a culorii;
 • Rezistenta mare la intemperii;
 • Rezistenta buna la trafic si uzura;
 • Rezistenta la hidrocarburi;
 • Rezistenta ridicata la umiditate si saruri;
 • Rezistenta mare la factori de mediu;
 • Rezistenta la agenti chimici;
 • Fiabilitate indelungata;
 • Efect reflectorizant cu microperle de sticla;
 • Rezistenta mare la radiatii UV;
 • Caracter nepoluant.

Vopseaua de Marcaj Rutier Solubila in Apa Apa “Emex WT-Urban” prezinta o foarte buna aderenta pe suprafetele din asfalt, beton, ciment, sau alte suporturi minerale, dar si pe suprafete din gazon natural sau sintetic, sau alte materiale utilizate in mod general pentru terenuri de sport.
Se caracterizeaza prin rezistente foarte bune la uleiuri, uzura si factori de mediu. Este destinata utilizarii profesionale, cu personal calificat si instrumente dedicate, pentru marcaje rutiere de benzi de circulatie, treceri de pietoni, marcare parcari, terenuri de joaca si sport, inclusiv gazon natural sau sintetic, beton, asfalt, ciment sau alte suprafete minerale, atat in conditii de interior, cat si in conditii de exterior. Nu este recomandata pentru aplicarea peste pardoseli sau vopsiri epoxidice, poliuretanice, MMA, sau similare, inclusiv in hale acoperite.

Datorita conditiilor simple de aplicare ale acestei vopsele, si formularii speciale, operatiunile necesare de pregatire a suportului pentru marcare sunt mai simple, dar la fel de importante. Astfel:

Numai dupa executarea acestor operatiuni, se va putea trece la vopsire, care, daca este executata manual, se recomanda sa fie facuta in doua straturi, prin pensulare, roluire sau prin pulverizare airless. Pentru grosimi mai mari, unde consumul se situeaza intre 660 si 990 gr/mp, destinate acelor marcaje rutiere aflate zone de expunere intensa, se vor folosi masini de marcaj specializate, airless, airmax sau pneumatice. Corectia vascozitatii acestui produs se va face doar cu apa, in procentele prevazute in Fisa Tehnica.

Vopseaua pentru Marcaje Rutiere pe Baza de Apa “Emex WT-Urban” se poate utiliza si pe suprafetele orizontale in general, altele decat bituminoase sau beton, ca: borduri, placi cimentice turnate, sape autonivelante cimentice, sape minerale cu sau fara autonivelare, alte suprafete minerale, testate in prealabil, ce necesita protectie la trafic, uzura si/ sau umezeala.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

CaracteristicaU/MValoarea Caracteristicii
Aspect-omogen, fara depuneri
Densitategr/cmc1,63 ± 0,05
Putere de acoperireNr. straturi1 - 2
Consum specific 300 µmg/mp/strat495
Pelicula
AspectContinua, semi-mata
Timp mediu de uscaremin.20
Uscare in profunzimemin.60
Rezistenta la apa500 orebuna, fara modificari
Rezistenta la ulei48 orebuna, fara modificari
Cautari similare
Marcaje rutiere asfalt “Emex Route”
Vopsea marcaj rutier 2K “Emex Trafic”
Vopsea cauciucata pentru beton “Emex”
Lac protectie beton “Emex LS Patio”
Lac poliuretanic beton “Emex PU Stamp”
Vopsea poliuretanica pentru beton “Emex”
Solicita Informatii